Yeni yıla sevdiklerinize, arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza yeni yıl mesajı atarak girebilirsiniz. Peki en guzel yeniyıl mesajları, yılbaşı mesajları nelerdir? En iyi, guzel, resimlik, sevgiliye yılbaşı mesajları nelerdir? Yılbaşı mesajları ve sozlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.
[h=3]YILBAŞI MESAJLARI 2021[/h]- Yeni yılda, her şeyin gonlunuzce olmasını diler, tum beklentilerinizin gercekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

- Hayatın butun guzellikleri gozlerindeki ışıltı kadar guzel, temiz, icten ve parlak olsun... 2021 yılı sana ve ailene mutluluk getirsin...
- 2021 yılının en guzel saatleri sizlerle olsun, tek derdiniz mutluluk olsun...
- Yaşamınca guzel yıllar, mutlu yarınlar, dostca dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!
- Sesim guzel olmadığından sana bir yeni yıl şarkısı soyleyemiyorum. Bu yuzdendir ki boyle kısa bir mesaj cekiyorum. Sana koskocaman mutlu bir yıl dilerim! Gonlunden ne geciyorsa hepsinin gercekleşmesi dileğiyle. Yeni yılda da hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yıllara.
- "Bana sevmeyi ve sevilmeyi oğreten, en guzel mutlulukları tattıran biricik sevgilim… Yeni yılda guluşunu goreceğim nice guzel anlarımız olsun, ellerin hep yakınımda olsun. Bana baktığında gozlerinden sacılan parıltı hic sonmesin. O guzel yureğin acı, keder nedir bilmesin. Seni cok seviyorum…"
- Cevap verememek susmak, dayanılması guc bir yanıttır. Yeni yılda tum sorunların cevapları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim..
- 2021 yılından, 2021 yılına birlikte adım atmak umidiyle, nice yıllarda mutluluk bizimle olsun... Seni Seviyorum, Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım...
- Sana yeni yılda hicbir şey dilemiyorum. Hatta Allah seni bildiği gibi yapsın diyorum.
- Yine bir yılbaşı geldi. Bu yılbaşı sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve senenizin aynı guzellikte gecmesini diliyorum.
- Gun gecmiyor deme, yıllar geciyor bir bir. 2021 yılında mutluluk dileklerimle.
- Gul icin dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gulu de red mi edersiniz? Yeni yıllarda gullerle dolu gunlerin dikenleri sizi duşmanları koruyan citler olsun. Mutlu Yıllar!!
- "Seni sen yapan ne varsa bu yılda da onları yanından uzaklaştırmaman, hicbir zaman guzel yureğinin yonlendirdiği yoldan ayrılmaman dileğiyle… Mutlu yıllar."
- Bugun dertleri bir yana bırakın, bugun gozyaşlarını unutun, bugun daha mutlu yarınlar icin inadına hayata gulumseyin... 2021 Yılınız Kutlu Olsun...
- "Allah'ım birlikte goreceğimiz nice yeni yıllar nasip etsin. Sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ve Allah yolunda bir omur dilerim. İyi seneler."
- Gitti 2020 geldi sevginin habercisi 2021 Mutlu yıllar.
[h=3]SEVGİLİYE UZUN YILBAŞI MESAJLARI VE SOZLERİ[/h]Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En icten sevgilerimle.
Sen yanımda, boyle guzel bir hayat yaşadığıma inanamıyorum. Buyumek, sevmek ve ısrar etmek icin bir yıl daha coşkuyla bekliyoruz. Yeni Yılın kutlu olsun!
Hadi bu gunu kutlayalım. Yeni Yıl Gunu, bugun ve hayatımızın geri kalanını dort gozle bekleyeceğimiz onumuzde cok şey olan bir hatırlatmadır. Mutlu Yıllar.
Sen benim cennetimsin. Yeni Yılın Kutlu Olsun ve olduğun her şey icin teşekkur ederim.
Sozun en guzeli'nin iceriğine gore; Senin hakkındaki her şeyi seviyorum. Bana gore sen mukemmelsin. Bayan Mukemmel icin mutlu yıllar.
Seni cok sevmemin sebebi, dunyanın en iyi karısı olduğun ve bana bir kral gibi davranmış olduğun icin değil, bunun karşılığında benden hicbir şey istememendir. Butun dunyayı sana vermek istesem de, sen sadece aşkımı istedin. Bu da sana verebileceğim tek şey. Seni seviyorum. Yeni Yılımız mutlu olsun!
Cok kazanclı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.
Sen benim diğer yarımsın. Ben sensiz tam olmazdım. Bu da, bu Yeni Yılı iki kat ozel kılıyor cunku biz birlikteyiz. Yeni Yılın Kutlu Olsun ve mutlu gunler, sevgilim
Her yaşın bir guzelliği vardır. Peki bu yeni yılda hangi guzelliğine aşık olayım bir tanem.
Bazı insanlar daha iyisini yapıp yapamayacağını merak ederek hayatlarını yaşar. Ben boyle değilim cunku seninle en iyi hayatı yaşadığımdan eminim. Yeni Yılın Kutlu Olsun!
Yeni Yıl kararımı yazıyorum ve seni sevmek listemin başında. Mutlu Yıllar canım.
Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim.
[h=3]YILBAŞI MESAJLARI VE SOZLERİ 2021[/h]- Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah… Butun hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.
- Geleceğinizi oluşturacak her yeni gun bir onceki gunden daha guzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
- Bu yeni yılda kucuk mutluluklar diliyorum; sıcak cikolatalar, tarcınlı kurabiyeler, yağmurdan sonraki toprak kokusu, her zaman trafikte yeşil ışık yanması, fallarda balıklar, nice mutlu ve huzurlu yıllar!
- Bugun, yarına dunle beslenerek yol alır. Eminim 2021 yılı senin guzel yureğinle birlikte sana mutluluk getirecektir. İyi yıllar dileğiyle ..
- Sonunda yazıyorum! Neyi mi? Senin icin sevgi dolu bir yeni yıl mesajını. Mutlu, huzurlu ve eğlenceli bir yıl diliyorum!
- 2021 yılı acılarımızla, sevinclerimizle geride kalacak. 2021 daha fazla umut, daha fazla sevinc, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında guzel yıllar, mutlu yarınlar, gercek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tum sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!!
- Benim şiirlerim cay kokar, duşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen… İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Yeni yılın kutlu olsun bir tanem…
- Bir yılı daha tuketmenin huznu yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Ne diyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.
- Yeni yıl bize kutlu olsun. Yeni yıl sana da kutlu olsun sevgilim. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.
- Sen ve ben aynı ağacın aynı kokunu paylaşıyoruz. Birbirimizden ne kadar uzakta olduğumuz onemli değil, her zaman kalplerimiz beraber olacak. Mutlu Yıllar!
[h=3]SEVGİLİYE RESİMLİ YILBAŞI MESAJLARI[/h]Canıma can katan sevgilim, mutluluk sebebim. Yeni seneye iyi ki varsın diyerek Her anımda yanımda olduğun icin duyduğum minneti oyle derinden hissediyorum ki, her saniyemde goğe bakıp şukrediyorum. Seni duşunduğum sene, seni yaşayarak sonlansın. Seni cok seviyorum.
Aklımda ismin, gozlerimde yuzunle bu yeni yılda da seni anıyorum. Bir yıl daha adını anarak, ismini bularak gecti. Bana bu yıl yaşattığın duyguların tarifi yok sevgilim. Her saniyemde imzanın olacağı bir yıl olsun. Mutlu yıllar.
Yine yeni bir yıl geldi. 2021 yılının başların gecirdiğimiz şu gunlerde size ve ailenize huzur ve mutluluk dolu yıllar dilerim.
Birlikte adımızı yan yana yazacağımız, her anımızda goz goze bakacağımız, nefes alırken diz dize duracağımız bir yıl olsun. Seni seviyorum her şeyim. Mutlu yıllar!
Yanımda olmadığın zamanın boşa gectiğini duşundum hep. Yan yana olmadığımız anlarda icim sızlar bu yuzden. Şimdi tum aşıklar, sevdiklerinin gozlerinin icinde kendi yansımalarını gorurken, ben senin kokuna bile hasret kaldım. Bu gece gorduğun her yıldız icin seni seviyorum diyorum sevgilim. Bu gece, gireceğimiz en guzel yılın başlangıcı olsun. Mutlu yıllar!
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2021 no'lu hesabınıza, 365 gun daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR...
2021 hepimizin unutamayacağı guzellikler getirsin. En başta ulkemizde sonra da dunyada huzur eksik olmasın.
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!
Yeni yılda yanımda olacak olmanın hayaliyle bu gece seni duşluyorum. Yeni yıla senin hayalini kurarak gireceğim. Bu yıl, bizim yılımız olsun sevgilim.
[h=3]KOMİK YENİ YIL MESAJLARI 2021[/h]2020 yılında kutup ayılarıyla olan munasebetimi 2021 yılında sona erdirmeyi umut ediyorum.
Yeni yılın cuzdanına para, kalbine aşk, hayatına duzen getirmesi dileğiyle.
Koronayı şutla, yeni yılı kutla. Hoş geldin 2021!
1980'de icilen kahvelerin hatırı dolmuştur. Herkese duyurulur!
31 Aralık da kinder surpriz aldım icinden dansoz cıktı. Herkese mutlu yıllar.
Şeker gibi tatlı, masal gibi guzel bir yıl dilerim yanağından da operim.
, kendine vakit ayıracaksın. Not: Gonderen patronun, kovuldun.
Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2020 no'lu hesabınıza, 365 gun daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle. Mutlu yıllar.
Sevgilinle opuş mutlu olsun, bira ic kopuklu olsun, gece taksime git kızlar senin olsun, gece gunduz oğlen ders calış karnenin hepsi 5 olsun, sevgiline pırlanta al şok olsun. Laf olsun torba dolsun, 2021'in kutlu olsun, bunu herkese yollamayan top olsun.
Noel babayı şutlarım yeni yılını kutlarım.
2020 de bitti 2021 da biter e hadi iyi yıllar diyim ne diyim.
Minareden atlarım yeni yılını kutlarım.
Goruyorum. Bu yıl yaşamında buyuk değişikler olacak. Bol bol gezecek, okuyacak, film izleyecek
2021 de noel baba arabayı yenilemiş yenisi 50 geyik (az yakıyor).