SOKAĞA cıkma kısıtlamasının ardından meydanlar ve yollar boş kaldı. Sarıyer'de polis ekipleri yılın son kısıtlama denetimini gercekleştirdi.Koronavirusle mucadele kapsamında ilan edilen sokağa cıkma kısıtlamasının ardından yollar ve meydanlar boş kaldı. Sarıyer Şehit Mithat Yılmaz Caddesi'nde polis ekipleri sokağa cıkma kısıtlamasının ardından denetim yaptı. Denetimde ekipler aracları durdurarak suruculerin izin belgelerini kontrol etti. İzin belgesi bulunmayan suruculere ekipler ceza yazdı. Denetimde polis ekipleri ayrıca maskesi bulunmayan bir surucuye maske verdi.

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi'ndeki denetimlerde konuşan Nuri Ozsoy, "Yeni yıldan sağlık, huzur ve mutluluk istiyoruz. Hastalığın biran once gitmesini istiyoruz. Denetimleri guzel buluyoruz. Ben mikser şoforuyum. İnşaattan geliyorum. Calıştık eve gidiyoruz." ifadelerini kullandı. İsmini vermek istemeyen bir surucu, "Yeni yıldan huzur, sağlık, başarı diliyorum. Herkes 2020'den sonra mecburen sağlık isteyecektir. Cok zor bir yıl. Cok acılar verdik ve cok eve ateş duştu. Denetimlerle sıklıkla karşılaşıyorum. Sağ olsunlar surekli durduruyorlar. Evrakımızı gosteriyoruz ve geciyoruz" dedi.
- İstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı / İlkay Dikici