Burak Kut'un en beğenilen şarkılarından birisi Yaşandı Bitti şarkısıdır. Peki Yaşandı Bitti şarkı sozleri nelerdir? Tum sozleri nelerdir?
[h=3]BURAK KUT - YAŞANDI BİTTİ ŞARKI SOZLERİ[/h]Giden gitti gul, gul ki bitsin dert

Yeniden aşık olsam kac yazar
Dikenli tellerin arkasından bak
Guzel olman gerekmez bana
Benimle oynama,
Heyecanlıyım, cok cılgınım bebeğim
Gun batımında bırakıp gitme
Gel bana, benimle olmak tek care
Kanasın dunyam, yansın oldu olacak
Gunahlar kavrulsun, aleviyle
Yaşandı bitti saygısızca
Aldatmanın tadına varınca
Doğru soylesen kimin umurunda
Gozume inanırım, haydi zıpla
Utan ki cıksın o masumiyetin
Gulu daldan koparmam inan
Kacırdık gelen o pembe gunleri
Cocuk olmak cesaret bana
Kendini sıkma,
Zorlamakla akmaz sahte goz yaşı
Fazla uzatma,
Ben delikanlıyım, gozum gormez hicbir şeyi
[h=3]BURAK KUT KİMDİR?[/h]Burak Kut (27 Ağustos 1973, İstanbul), Turk şarkıcı; besteci, oyuncu ve soz yazarıdır. Ayrıca bir leggiero tenor sesine sahiptir.
Burak Kut, Capa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı calışmalarla muzik kariyerine başladı. Daha sonra Şehremini Lisesi'ne devam etti fakat muzik derslerinin olmaması sebebiyle, ikinci senesinde olmasına rağmen oradan ayrılarak İstanbul Anadolu Guzel Sanatlar Lisesi'ne başvurdu ve sınavlardan birincilikle gecerek okula girmeye hak kazandı. Sanatcı burada flut ve piyano eğitimi aldı. Okul korosunun solistliğini ustlendiği lise yıllarında gerek kendi okulu, gerekse Kabataş Erkek Lisesi adına katıldığı yarışmalarda 3 yıl ust uste birinci oldu.
Mezuniyeti sonrasında Hakan Peker ile anlaşarak ilk albumunu 29 Nisan 1994'te, "Benimle Oynama/ Cılgınım" adıyla cıkardı. Hem muziği, hem de kişiliğiyle bir anda dikkatleri ceken ve Turkiye'nin "Bebetosu" lakabı yakıştırılan sanatcı, milyon barajına yakın bir tiraj elde eden bu albumun cıkışını izleyen iki sene icerisinde 300'e yakın konser verdi. Pek cok başarıyı beraberinde getiren bu albumle birlikte, o yıllarda Turkiye'de verilen hemen hemen butun muzik odullerinin sahibi oldu. Ayrıca Avrupa "MTV Local Hero" odulunu de kazandı.