Şarkıcı Emrah (Erdoğan), kendisini olumle tehdit ettiğini ileri surduğu Şeyhmuz Altay hakkında Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na suc duyurusunda bulundu.
Şarkıcı Emrah (Erdoğan), Fox’ta yayınlanan "Bizden Kacmaz" programında kendisini olumle tehdit ettiğini ileri surduğu Şeyhmuz Altay hakkında Şişli Cumhuriyet Savcılığı’na suc duyurusunda bulundu.Avukatı Aydın Kurban aracılığı ile savcılığa gonderdiği dilekcede, 25 yıldır başarısı ve efendi kişiliği ile cok sevilen, takdir edilen bir sanatcı olduğunu belirten Emrah, Şeyhmuz Altay’ın bir hafta onceki televizyon programında, ağabeyi Fahri İpek’e 24 yıl once 980 bin YTL borc verdiğini ileri surerek kendisini olumle tehdit ettiğini ve hakaretler savurduğunu belirtti. Altay’ın ağabeyine borc verdiği iddialarının asılsız olduğunu kaydeden Emrah, "Altay’ın ağabeyime borc verdiğini soylediği yıllarda 12 yaşında bir cocuktum zaten. Madem boyle bir alacağı var neden 24 yıl bekledi. Bu şahsa ağabeyimin borcunu odeyeceğime dair bir soz de vermedim" dedi. Emrah dilekcede, Şeyhmuz Altay hakkında olumle tehdit ve hakaret suclarından dava acılmasını istedi. Dilekcede suc duyurusunda bulunulmasına neden olan Şeyhmuz Altay’ın "Fahri’nin borcunu Emrah odesin. Odemezse kan cıkacak. İki kardeşimi bu iş icin Diyarbakır’dan getirdim. Gerekirse birini feda ederim. Kan dokulecek, Emrah’ı oldureceğim" dediği ileri suruldu.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Emrah savcılığa başvurdu