Seksi olmaktan bıktım
Beyazperdenin en seksi yıldızlarından Jessica Alba, guzelliğiyle anılmaktan rahatsız. GQ dergisine verdiği seksi pozlarla bir anlamda kendisiyle celişen guzel oyuncu, bu yıl gosterime girecek dort yeni filmiyle oyunculuğunu kanıtlayacağına inanıyor
Sin City ile yıldızı parlayan Jessica Alba, bircok dergi tarafından yaşayan en seksi 100 kadın arasında gosteriliyor. Ancak o da diğer guzel oyuncular gibi haklı olarak sadece fiziksel guzelliğiyle anılmak istemiyor.
"Awake", "Good Luck Chuck", "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", "Bill" adlı, cekimleri biten dort yeni filmiyle bu yıl adından cok soz ettirecek olan Alba, oyunculukta cok iyi yerlere geleceğine inandığını her fırsatta dile getiriyor.
Brigitte Bardot, Kate Winslet ve Cate Blanchett’i kendisine ornek aldığını belirten guzel yıldız, "Oyuncu olmasaydım dalgıc olurdum" diyor. Tam bir 'deniz kızı' olan ve 13 yaşında dalmayı oğrenen başarılı oyuncu, adrenalin tutkunu olduğunu ve tehlikeli sulara dalmayı cok sevdiğini soyluyor. Alba'nın işinde olduğu gibi aşk hayatında da yuzu guluyor.
"Fantastic Four" serisinden rol arkadaşı Cash Warren ile tutkulu bir aşk yaşadığını belirten Alba, "Aşk yeniden doğmak gibi bir şey. Aşksız yaşayamayacağımı Cash ile tanışınca daha iyi anladım" diyor.