Londra seyahatinde hastaneye kaldırılan ve ameliyat edilen Janset yaşadığı kotu gunleri geride bıraktığını soyledi.

Gectiğimiz aylarda gittiği Londra seyahatinde ciğerine hava sıkışarak hastaneye kaldırılan ve acil olarak ameliyat edilen Janset yaşadığı kotu gunleri geride bıraktığını soyledi. Basına yansımayan olayla ilgili olarak “ Tatil icin Londra’ya gittim. Yolda yururken birden bire nefes alamadım ve yere yığıldım. Hemen ameliyata alındım. Ciğerlere hava kacması ve hava sıkışması uzun boylu insanlarda ve genellikle erkeklerde gorulen bu rahatsızlık. Milyonda bir kadınlarda gorulen birşeymiş ve benim başıma geldi. Nefes alamadığım ve hastanede yattığım gunlerde yaşamanın ne kadar değerli olduğunu birkez daha anladım. Olumle burun buruna geldiğimi ilk kez bu kadar sıcak hissettim” dedi. Sağlık durumun duzeldiğini fakat hastalık sırasında istemeden de olsa kilo kaybettiğini soyleyen Janset uc yıl televizyonlara kustukten sonra “ Evimin Erkeği” ile birlikte yeniden calışma azmine kavuştuğunu soyledi.