NEVŞEHİR'de, 9 katlı apartmanın 6'ncı katındaki dairede cıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından sonduruldu. Dumandan etkilenen 6 kişi tedavi altına alınırken, binada mahsur kalan yaşlı kadın, polis tarafından kurtarıldı.
Yangın, saat 13.00 sıralarında Bekdik Mahallesi'ndeki 9 katlı apartmanın 6'ncı katındaki dairede cıktı. Sevilay Toprakcıer'in yalnız yaşadığı dairede henuz bilinmeyen cıkan yangın kısa surede buyudu. İhbar uzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Binayı saran dumandan etkilenen 6 kişiye gelen sağlık ekipleri mudahale etti. 3 kişiye ambulansta oksijen tedavisi uygulanırken, 3 kişi Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Binanın 7'nci katındaki dairede mahsur kalan Meryem Şenel (93) ise polisler tarafından kurtarıldı. Şenel, "Ben yangını hic gormedim. Kapı calınınca actım. Polisler beni kucaklayıp aldılar" dedi.İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat suren calışmasının ardından yangın kontrol altına alınarak, sonduruldu. Polis, inceleme başlattı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ahmet KORKMAZER