HAKKARİ'nin Yuksekova ilcesinde yaşayan Nurten-Nurettin Bartın ciftinin 6 yıllık evlat hasretini sonlandıran 3'u erkek 1'i kız dorduz bebekleri, 1 yaşında girdi. Dorduzlere kent esnafından baklavacı Fuat Erdi, 4 pasta ile doğum gunu surprizi yaptı.
Yuksekova ilcesinde yaşayan Nurten-Nurettin Bartın ciftinin gecen yıl dorduz bebekleri oldu. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 31 haftalık olarak dunyaya gelen 3'u erkek 1'i kız bebekler, Ozel Lokman Hekim Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 2 aylık tedavi ile sağlıklarına kavuşan bebeklere Umeyir, Talha, Zanyar ve Eflin isimleri verildi.

Bugun 1 yaşına giren dorduzlere, Yuksekova'da dukkanı bulunan baklavacı Fuat Erdil, doğum gunu surprizi yaptı. Hazırladığı 4 pastayı ailenin yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerine goturen Erdil'i karşılarında goren Bartın cifti, buyuk mutluluk yaşadı.Yaz aylarında inşaatlarda calışarak gecimlini sağlayan Baba Nurettin Bartın, "Altı yıllık evlat hasreti bir yıl once bitti. Dorduz sahibi olduk. Uc erkek bir kız, Allah'a şukurler olsun bugun de doğum gunleri. Maşallah sağlıkları cok iyi. Biraz maddi sıkıntılar yaşıyoruz, aylık masrafları cok oluyor. Eşim tek başına bakamadığı icin ben de yardım ediyorum. İkimiz beraber bebeklerimize bakıyoruz. Bugun dorduzlerime bir surpriz yapıldı. Haberimiz olmadan Yuksekovalı Fuat usta cocuklarım icin ayrı ayrı doğum gunu pastası yapmış. Cok teşekkur ediyorum" dedi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Yaşar KAPLAN