Işın Karaca'nın eski eşi Tuğrul Odabaş, Dri mahlasıyla "Bilmiyorsan Oğreneceksin" adında bir şarkı yayınladı. Onceki gun Nişantaşı'nda goruntulenen Odabaş, şarkısındaki sozlerin eski eşine gonderme olduğu iddialarına cevap verdi:
"Bunca emeğin birine adanması saygısızlık değil mi? Bir kişiye şarkılar yazabilmek icin oncelikle onun dunyanın en değerli ve ozel insanı olması lazım. Vefalı, hakikatli, sevgi dolu, uzerine titrediğin, kıyamadığın, en kutsal duygularla bezenmiş biri olması gerekir. Benim hayatımda şu an oyle biri yok. İnşallah şarkılar yazacağım biri karşıma cıkar. O zaman da zaten size goğsumu gere gere soylerim. Bu mevzuyu burada kapatıyorum."
Muzisyen bir aileden geliyorum
Odabaş ayrıca şarkı soylemeye nasıl karar verdiğini şoyle anlattı: "Muzisyen bir aileden geliyorum, dayım aranjor… Ayrıca İstanbul gece hayatının en onemli mekanlarından Kemancı Bar'ın sahiplerinden Turgut Odabaş'ın oğlu olarak muziğin icinde buyudum. Sahnede bircok sanatcıya eşlik ettim. Yıldız Tilbe ve Emel Muftuoğlu'nun klibinde oynadım. İlk bestem 'Ruya'yı Bengu seslendirdi."
Kaynak: Hurriyet