UNLU MAGAZİN YAZARI ŞENAY DUDEK Keremcem'İN YASEMİN ERGENE UZERİNDEN REKLAM YAPTIĞINI SOYLEDİ
Olayın uzerinde yaklaşık bir ay gecti. Yazıp yazmamakta tereddut ediyordum ama gerceğin ortaya cıkması gerektiğine karar verdim.
Olay şu: Yasemin Ergene, şu anda İzzet Ozilhan ile birlikte olan hoş bir genc kız. Kendisini hic tanımam. Yasemin bir donem televizyonda yayınlanan 'Aşk Oyunu' adlı dizide Keremcem ile başrolde oynuyordu ve ikisi arasında ilişki olduğu soyleniyordu. Keremcem, marifetmiş gibi, bu ilişkiyi acıkladı ve kendi reklamını yaptı. Hatta aşklarının cok buyuk olduğunu soyledi. Benim fikrime gore, Keremcem'in yaptığı delikanlılığa sığmazdı. Zaten gercekler de Keremcem'in anlattığı gibi değildi. Cunku Ergene, o donem, benim cok sevdiğim, icinde SimitZa simit saraylarının yer aldığı Kavukcu Group'un Yonetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu ile beraberdi. Sete, Kavukcu ile birlikte yaşadığı Dolmabahce The Ritz Carlton Otel'deki dairelerinden cıkıp gidiyordu. Tatillerini de Antalya Hillside Su Otel'de geciriyorlardı. Bunu yazdığım icin belki Kavukcu benimle konuşmayacak. Ama ben kimin daha cok delikanlı olduğunu vurgulamak ve biraz da Keremcem'in canını acıtmak istedim. Hayranları kusura bakmasın.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Magazin
- Delikanlılığa Sığmaz!