AŞK-I MEMNU DİZİSİNİN BEHLUL'U KIVANC TATLITUĞ, CNNTURK'TE EKRANA GELEN TAHİRE DEMİRCAN'IN SUNDUĞU IŞILTILAR PROGRAMINA KONUK OLDU.
Geniş bir ailede buyuduğu icin kendisinin de benzer bir aile kurma isteğinin bulunduğunu ifade eden Kıvanc Tatlıtuğ, nasıl kızlardan hoşlandığını da acıkladı.
"Şu anda bana hitap eden kimse yok" diye konuşan Tatlıtuğ, sozlerini şoyle surdurdu: "Benim icin şu cok gecerli bir akcedir; insanın durust olması. Kişinin durust olması cok onemli. Doğal olmasından yanayım. Cunku yaşamış olduğumuz şu zamanda benim ve cevremdeki insanların, gunumuz insanlarının en onemli problemi insanlara artık guven duyamamaya başladılar. Kişilere, nesnelere, olaylara... Kesinlikle gerceklik noktasından yaklaşamamaya başladılar. Bu da insanların artık coğunluğunun suratlarında bir maske ile dolaştıkları, gercekleri tam olarak ifade edemedikleri, etmek istemedikleri ya da bir şekilde bu gerceklik noktasından uzaklaştıkları bir donemde goruyorum."
Durustluk aramanın cok klişe bir durum olduğu vurgusunu yapan Tatlıtuğ, dunyada hic kimsenin 10 numara olmadığını, herkesin hataları ile var olduğunu ve boyle sevildiğini vurguladı. Bunların dışında başka bir şeyin kendisi icin onemli olmadığının altını cizen Tatlıtuğ, "Dış gorunumu o olsun, bu olsun, bunlar siparişle, marketten girip 2 kilo muz almaya benzemez" diye konuştu.
Gecce