Teşekkur sisteminin en son versiyonu olan 7.84 ve tamamı Turkcedir.
Ekran alıntıları vbulletin 4.2.0 dan alınmıştır..
Acıklama;
vbseo İle Başlayan Like Sitemi Cok Kullanılan Bir Sistem Haline Geldi .Ancak Bunu İcinde Vbseo Lisansı Almak Yada Foruma Kople Yazılımı Kurmak Pek Mantıklı Degil Bence. Bende bir Sure Uğraştıktan Sonra Tuşekkur Sistemini Like,Begen Sistemine Cevirerek Kullanıma Sunma Kararı Aldım .
Yani Sistem Aslında Teşekkur Sistemi Sadece Uzerinde Yaptıgım Değişiklikler ile vbseo Like Sistemine Benzemiştir.
Ozellikleri;
Teşekkur Butonu İle Mesaj Yada Konuları Beğenme İmkanı
İstenilen Forum,katagorilerde Devre Dışı Bırakma ( Forum ıd numarası ile )
Sadece Konu Yada Mesajlarda Ayrı Ayrı Kullanma imkanı
İstenilen Forumlarda Yanlızca Konularda Kullanılabilir ( Forum ıd numarası ile )
Uyelerin Kullanması İcin Mesaj Sayısı Sınırlaması
Gunluk Olarak Beğen Butonuna Tıklama Sınırı Verebilme imkanı
İstenir ise Eski Mesajlarda Kullanılmaması icin Gun Belirliyebilme ( Ornek : 30 Gunden Eski Konularda Kullanılmasın )
Beğen Butonuna Tıklama Zaman Ve Tarihini Gorebilme imkanı ( Acıp / Kapatabilirsiniz )
Yasaklanabilir Uye Grupları Seceneği ( İstenilen Grup Kullanamaz )
Yasaklanabilir Uye Seceneği ( İstediğiniz Uyenin Kullanımına Kapatabilirsiniz )
Alınan Beğeni İle Rep -İtibar Artışı İmkanı ( Teşekkur Alındığında Sizin Belirttiğiniz Kadar Rep Artışı )
Verilen Beğeniyi Geri Alma İmkanı
Kendi Mesaj Yada Konusu Teşekkur İmkanı ( Acılıp / Kapatılabilir )
Teşekkur eden Kişiler Listesini Uye Grup Renkleri İle Gosterme imkanı ( Acılıp / Kapatılabilir )
Uye Profil Sayfasında İstatislikleri Gosterebilme
Postbitte Alınan Verilen Beğeni Miktarını Gorebilme İmkanı
Kurulum;
Adım 1
Ekteki Dosyanın İcinde Cıkan Ftp Upload Adlı Klasorun İcerisindekileri ftp Yukleyin
Adım 2
Tekrar Ekten Cıkan product-post_thanks.xml Dosyalarını
Admincp >> Pluginler & Urunler >> Urun Yonetimi >> [Urun Ekle/Yukle] Alanında İceri Alın [h=4]Ekli dosyalar[/h]
- Teşekkur sistemi 3.84 turkce.zip 344.6 KB Goruntuleme: 0