================================================== ============
vBulletin sisteminde zaten var olan bu duzeneği bu yeteneği nasıl calıştıracak ve nasıl uygulayabileceğinizi sizlere anlatmaya calışacağım.Bu işlem bazı arkadaşlarımız icin kolay ola bilir fakat bilemeyen biri icin oldukca zor bir işlemdir.
İlk olarak başlıkta anlatımak istenileni siz şoyle ozetleyeyim. Orneğin Normal uye grubu adında bir uye grubuna sahipsiniz ve diyorsunuz ki 50 mesaja ulaştığı zaman bu uye bir ust uye grubuna gecsin VİP uye olsun. Ama bunun icin şu şartları one surebilirsiniz.
XXX Mesaj sayısından sonra
XXX İtibar Seviyesinden sonra
XXX Gunden beri kayıtlı ise
XXXX Uye grubuna otomatik olarak geciş yapılsın.
Neler yapabilirsiniz bu işlem ile ?
==============================
Ozel forumlar oluşturabilir ve bu forumlara sadece ozel uyelerin gorebilmesini sağlayabilirsiniz.
Ozel oluşturulacak kullanıcı gruplarına ozel yetki yada ilave alanar ilave edebilirsiniz. Or. imzada resim kullanımı,Daha buyuk avatar kullanımı,Ozel mesaj sayısında artış v.s.
Gibi işlemlerde kullanabilir en buyum kullanım amacları da bunlardır zaten
Adım 1
================
uye gruplarında yeni yetkilere sahip yada aynı yetkilere sahip sadece renk farklı olan gruplarınızı oluşturun (Bu adımı atlıyorum basit bir işlem olduğu icin).
Adım 2
================
Yeni kullanıcı gruplarınızı oluşturduktan sonra şu adımlar ile bu sistemi etkin hale getirebilirsiniz
Admicp >> Uye Grubu >> Giriş şartı ekle >>
Kısa yol
Giriş - vbulletin Destek,Vbulletin Temaları ve Eklentileri indir - vBulletin Yonetici kontrol paneli
Seceneklerin anlamlarını size şu resim ile anlatayım buna gore istediğiniz gibi duzenlemeler yapabilirsiniz [h=4]Ekli dosyalar[/h]
-
1587755020890.png 88.8 KB Goruntuleme: 0