vBulletin Mobile Suite Nedir Ne Anlama Geliş İşlevleri Nelerdir Soruna Aslında Verilecek Cok Fazla Yanıt Yok Ancak ben Yinede Sizlere ozetleyeceğim
Malum Gunumuz Cağımız Artık Teknolojinin Gercekten den Evrimleştiği Bir Cağdır.
Ozellikle Cep Telefonlarında Yenilikler Gelişmeler İster İstemez Cok Alanlarıda Peşlerinde Suruklememektedir.Hele Hele Akıllı Telefonlar Yada Tabletler İle Bu İş İyice Kızışmıştır.Şimdi Vbulletin in Bununla Bağı Ne Cok basit Artık Her İphone Yada Android İşletim Sistemine Sahip Telefonu Yada Tableti Olan Kişiler Tarayıcılar İle Forumda Dolaşmak Zorunda Kalmayacak.
Vbulletin Geliştirdiği Bu Uygulama İle ios Yada Android İşletim Sistemlerine Sahip Olan Akıllı Telefon Yada Tabletler İcin Sizin Sitenizi ozel Bir Uygulama Sunmaktadır .
Bu Uygulama ile Adı Gecen İşletim Sistemlerine Ozel Olarak Yazılmış Bir Uygulama Gibi Kullanma İmkanı Tanır Ve Forumda Daha Hızlı Dolaşma İmkanına da Ulaşmış Olursunuz .
Aşağıdaki Ornek Videodan Daha Acık Anlayabilirsiniz ..
Daha Fazla Bilgi İcin :https://www.vbulletin.com/index.php?do=mobile
Satın Al Yada Lİsansını Guncelle
Satın Almak icin İse Tek Olarak Ne Yazıkkı Satılmamaktadır Forum Yada Suit Paketleri ile Birlikte Satışa Sunulmuştur
Eger Lisasını Var İse Aşagıdaki Lİnten Lisansınıza Bu Uygulamaya Ekleyerek Kullanabilirsiniz .
vBulletin Mobile Suite Nedir?
vBulletin0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Web Tabanlı Uygulamalar - Aplikasyonlar
- vBulletin
- vBulletin Mobile Suite Nedir?