Acıklama;
Forum kayıt sistemi ayrıntılı olarak denetleyebilir ve davetiye sistemini kullanabilirsiniz.
Orijinal :VSa - Advanced Registration - vBulletin.org Forum
Ozellikler;
  • 'Rast gele Sorular - Kullanıcı kaydına devam etmek icin rastgele soruyu cevaplamak gerekir (acık / kapalı olabilir)
  • 'Davetiyeler Sistemi' - kullanıcılar foruma katılmak icin arkadaşlarını davet gonderebilir
  • Siz yalnızca davetli kişilerin kayıtlarını kabul edebilirsin
  • (Kabul / duzenleme / iletişim / silme) Yonetim 'kullanıcı tarafından denetimi yapılabilir
  • 'Non-aktif kullanıcıların yonetimi (kabul / duzenleme / iletişim / silme)
  • X gun kayıt sonrasında teyit değilse otomatik olarak aktif olmayan hesapları silmek icin Secenek
Adım 1 Kurulum;
Ekte bulunan VSa - Advanced Registration.xml Dosyasını admincp >> Pluginler & Urunler >> Urun Yonetimi >> [Urun Ekle/Yukle] Alanında İceri almanız yeterli

Adım 2 -Turkceleştirme
Yine ekte bulunan turkce yama klasoru icinden vBulletin gelişmiş uyelik sistemi-TURKCE yama-.xml Dosyasını
admincp >> Diller & Cumleler >> Dil Yukle / İndir >> XML-Dil paketi yukleme bolumu >> Alanından Kullandığını turkce dil paketinin uzerine yazdırın ( Dil paketi surumunu gozardı et secili olsun )kaynak

Adım 3 Ayarları
admincp >> vbulletin secenekleri >> VSA - Gelişmiş Kayıt sistemi [h=4]Ekli dosyalar[/h]