İrem Derici'nin sahnede pantolonu yırtıldı

Antalya'da konser veren pop şarkıcısı İrem Derici'nin sahnede pantolonu yırtıldı. Kıyafetini değiştirerek sahneye geri donen şarkıcı, sahneye mayoyla cıkan meslektaşlarına da gonderme yaptı.

Şarkıcı İrem Derici, Antalya'nın Kemer ilcesinde sahneye cıktı. DJ Serkan'ın caldığı muzikler ve go go danscılarının gosterileriyle eğlenen İrem Derici hayranları, saat 02.00'de sahneye cıkan şarkıcıyla coştu. 1 saat suren konserde İrem Derici, aldığı kilolar ve giydiği neon kıyafetiyle dikkat cekerken, pantolonunun yırtılmasıyla kulisine koştu.

"HİCBİR COVER ORİJİNALİNİN TADINI VERMEZ"

'Acemi balık' şarkısını hala Nalan'dan dinlediğini aktaran İrem Derici, "Teşekkur ederim ama tabii ki asıl alkışlar, bu şarkıyı yapmama, soylememe rağmen itiraf ediyorum ben de Nalan'dan dinliyorum hala. Cunku emin olun hicbir cover orijinalinin tadını vermez. Cok zor. Cok cok cok zor" diye konuştu.

"NE VARSA 90'LARIN SANATCILARINDA VAR"

İrem Derici gecen aylarda cıkarttığı 'Mest Of' adlı albumuyle ilgili şunları soyledi:"Bu album icin butun sanatcılarla konuştum, ettim. Coğu para istemedi, 5 kuruş bile. Sibel Alaş dedi ki 'Arkadaşlar, 10 yıldır iki cocuk okutuyorum Diyarbakır'da, bir tek onlara minik bir ablalık yaparsan benden mutlusu olmaz' dedi. O yuzden yine ne varsa 90'ların sanatcılarında var. Biz boyle yalan yanlış kekere mekere gidiyoruz."

"SAĞIMIZIN SOLUMUZUN GOZUKMESİNİ SEVMİYORUZ"

Daha sonra konserine devam eden Derici'nin başına talihsiz bir kaza geldi. Sahnede dans edip şarkı soylediği sırada pantolonu yırtıldı. Yardımcısının uyarısıyla kuliste kıyafetini değiştirip sahneye gelen Derici, "İlk defa bir sahnede pantolonum yırtıldı. Pantolonum yırtıldı diyorum, manyaklar alkışlıyor. O yuzden beni yanlış anlamazsanız buraya gelirken giydiğim eşortmanımla devam edeceğim konsere. Ne yapalım biz oyle sevmiyoruz sağımız solumuz gozuksun. Biraz once yelpazeyle eğildim ya bu kadar gurultuye rağmen o cart sesini duydum. Daha fazla goruntu kirliliği vermemek amacıyla giydim ve geldim" dedi.

KAYNAK: https://www.mynet.com/irem-derici-ni...7864-mymagazin