Ozel bir universitede oğretim gorevlisi olduğu oğrenilen Aylin Sozer feci şekilde can verdi. Olay, medyada geniş yer bulurken sosyal medyada uzucu olaya karşı tepkiler gosterildi. Peki, Aylin Sozer neden oldu? Aylin Sozer olayı nedir?
[h=3]AYLİN SOZER OLAYI NEDİR?[/h]Maltepe'de Kemal D. isimli şupheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin Sozer'in uzerine yanıcı madde doktukten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şupheli ihbar uzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal D. gozaltına alındığı sırada cevredekiler linc girişiminde bulundu.
Bu sırada dairede cıkan yangını itfaiye ekipleri sondurme calışmasına başladı. Binanın dumanla dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan vatandaşlar ve cocuklar tahliye edildi. Dehşet apartmanında kalanların binadan cıkarken yaşadıkları panik kameralara yansıdı.
[h=3]KEMAL DELBE KİMDİR?[/h]İstanbul'da Kemal Delbe isimli şupheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen oğretim gorevlisi Dr. Aylin Sozer'i evinde iki gun esir aldı. Aylin Sozer'den haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi.
[h=3]KEMAL DELBE TUTUKLANDI MI?[/h]Maltepe'de oğretim uyesi kadını 2 gun boyunca evinde esir aldıktan sonra yakarak oldurduğu one surulen zanlı, sorgulanmak uzere Gayrettepe Cinayet Buro Amirliğine getirildi.Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayın zanlısı sorgulanmak uzere Cinayet Buro Amirliğine getirildi. İddiaya gore Kemal Delbe isimli şahıs, oğretim uyesi Aylin Sozer isimli eski kız arkadaşını kadının evinde 2 gun boyunca esir aldı. İddialara gore Kemal Delbe, Aylin Sozer'i evinde yakarak oldurdu. Evde cıkan yangını goren vatandaşların ihbarı uzerine olay yerine sevk edilen ekipler katil zanlısını gozaltına almıştı. İlce polisi merkezindeki ilk sorgusunun ardından zanlı sorgulanmak uzere Gayrettepe Asayiş Şube Mudurluğunde bulunan Cinayet Buro'ya getirildi.