TUHAF İDDİA
Unlu oyuncunun eşi genellikle yaptığı cok sayıda doğumun ardından hala formda kalmasıyla konuşuluyordu. Fakat gectiğimiz haftanın son gunlerinden beri bambaşka bir nedenle gundemin ilk sıralarında. Bunun nedeni ise kendine sahte bir gecmiş yarattığı iddiası.
"KENDİNE BİR GECMİŞ UYDURDU"
Unlu oyuncu Alec Baldwin'in eşi Hilaria Baldwin son birkac gundur sosyal medya gundeminin ilk sıralarında. Bunun nedeni de kendisine uydurduğu ileri surulen ozgecmişi.
BİR GAZETECİ VE BİR SOSYAL MEDYA KULLANICISI ORTAYA CIKARDI
Gazeteci Tracie Morrissey ve lenibriscoe adlı sosyal medya kullanıcısı, Hilaria Baldwin'in kendisini İspanya'da doğmuş ve İspanyol kokenli olarak tanıtmasının gerceği yansıtmadığını ileri surdu. 36 yaşındaki Baldwin'in İngilizce konuşurken kullandığı İspanyol aksanının da sahte olduğunu ileri surdu gazeteci Morrisey ile lenibrisco adlı kullanıcı.
MALLORCA ADASINDA DOĞDUĞU BELİRTİLMİŞTİ
Hilaria Baldwin, İspanya'da yayınlanan Hola dergisine konuk olmuş ve orada da İspanyol kokenli olarak tanıtılmıştı. Baldwin, dergiye verdiği roportajda Mallorca adasında dunyaya geldiğini ve akrabalarının da orada yaşadığını ileri surmuştu. Bu yuzden de cocuklarına İngilizce'nin yanı sıra İspanyolca oğrettiğini de belirtmişti.
'SALATALIK' KELİMESİNİN İNGİLİZCE'SİNİ HATIRLAYAMADI
Yoga eğitmeni olan Hilaria Baldwin, katıldığı toplantı ve etkinliklerde de İspanyol aksanıyla konuşuyordu. Hatta bir keresinde Today icin verdiği roportajda 'Salatalık' kelimesinin İngilizce'sini hatırlayamadığını ileri surmuştu.
'OKULDA BOYLE KONUŞMUYORDU'
Baldwin'in bu soyleşininin yayınlanmasından sonra da lise arkadaşlarından biri "Hillary Hayward Thomas ile birlikte Boston'da aynı liseye gittim. O zamanlar boyle aksanı yoktu" diye Twitter'da mesaj paylaşmıştı.
ABD'YE 19 YAŞINDA GİTTİĞİNİ SOYLEMİŞTİ
Alec Baldwin ile evliliğinden beş tane cocuğu bulunan Hilaria Baldwin, daha onceki bir roportajında da 19 yaşına kadar ABD'de yaşamadığını soylemişti.
İDDİALARI YALANLADI
Hilaria Baldwin, kendisine sahte bir gecmiş uydurduğu iddialarına sosyal medya hesabında yayınladığı bir videoyla karşılık verdi. Baldwin butun bu iddiaları yalanladı.
'BUNLARI CİDDİYE ALIYORUM'
Baldwin, internette kendisiyle ilgili bazı sohbetler yapıldığını belirterek "Bu benim cok ciddiye aldığım bir şey" dedi. Sonra da gecmişini anlattı. Hilaria Baldwin, Boston'da doğdum ve orada buyudum. Vaktimi Massachusetts ile İspanya arasında gecirdim. Anne- babam ve kardeşlerim İspanya'da yaşıyor. Ben burada, ABD'de yaşamayı sectim. Alec ve ben cocuklarımızı iki dilli olarak buyutuyoruz. Evimizde her iki kulturu de kutluyoruz" dedi.
'İKİ DİL KONUŞUYORUM'
Hilaria Baldwin, aksanlı konuşmasının nedenini de her iki dili birden konuşmasına bağladı. Kendini gergin ya da uzgun hissettiğinde iki dili birbirine karıştırdığını da ekledi.
İSMİ DE SORUN OLDU
Gecmişte Hillary adını kullanan ama şimdi Hilaria olarak bilinen Baldwin bunu da isminin İngilizce ve İspanyolca dillerindeki soylenişi olarak acıklamıştı.
Kaynak: Hurriyet