Turk-İş'e Bağlı Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, yaptığı basın acıklaması ile AK Parti Aydın Mileltvekili Bekir Kuvvet Erim'i iddialarını ispatlamaya davet etti. Bekir Kuvvet Erim'in yaptığı acıklama ile işcileri adeta hakaret ettiğini ve derhal ozur dilemesini beklediklerini kaydeden Hidayet Yaman, "Sayın vekili bu iddialarını derhal ispat etmeye davet ediyorum. Bu 2 bin personel kimdir ve hayal urunu bu 2 bin personelin kartları kimlerdedir?" dedi.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet yaman onuyla ilgili acıklamasında "AK Parti Aydın milletvekili Kuvvet Erim'in dun yerel basında dile getirilen acıklamalarını; hayretle, dehşetle ve biraz da uzulerek takip ettik. Vekil Bekir Kuvvet Erim, ne yazık ki tum rakamları bir biri ile karıştırıp, hayal bazı sayılar uzerinden, yine hayal urunu bir takım iddialarda bulunuyor. ya da gectiğimiz yerel secimlerde kaybettikleri yerel yonetimlerde kendi yaptıkları uygulamalarla ya da sayılarla karıştırıyor. Sendikamızın faaliyet gosterdiği Aydın Buyukşehir Belediyesi'nde iddia edilenin 5'te 1'i kadar personel calışmaktadır. Sayın vekilin hezeyanlarını doğru kabul edersek, bunların yarısı da maaş almamaktaymış. Oncelikle bu iddialar temelde işci kardeşlerimize yapılmış bir hakarettir. Sayın vekili bu iddialarını derhal ispat etmeye davet ediyorum. Bu 2 bin personel kimdir ve hayal urunu bu 2 bin personelin kartları kimlerdedir? İddialarınız oncelikle bizlere, işcilere, emekcilere hakarettir. Hicbir işcimiz hakkını yedirmeyeceği gibi Aydın Buyukşehir Belediyesi'nde de hak yenmez, yenilmesine de musaade edilmez. Sizi, hezeyanlarınızı ispata ya da hepimizden ozur dileyerek sozlerinizin birer dil surcmesi olduğunu ifade ederek, işcilerimize daha fazla hakaret etmemeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı. - AYDIN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı