Antalya'da anne ve babasına ofkelenip evini ateşe verdiği ileri suren madde bağımlısı bir kişi, az kalsın faciaya neden oluyordu. Yangında bina tahliye edilirken buyuk panik yaşandı. Madde bağımlısı gencin emekli oğretmen babası ise, "Evi oğlum yaktı. Ona bakmak zorunda değilim" diyerek isyan etti.
Yangın, sabah 09.20 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi 633 sokak uzerindeki 4 katlı apartmanın 1'inci katında cıktı. İddiaya gore, anne ve babasıyla kalan madde bağımlısı M.D. (37), odasındaki elbise dolabını ateşe verip kactı. Bu sırada dumanları fark eden aile, icerideki kafeste bulunan muhabbet kuşları ile kopeklerini alarak kendilerini sokağa attı. Yoğun dumanın kapladığı apartman sakinleri de olay yerine gelen itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Ekipler, alevlere mudahalede bulunurken, evini yaktığı ileri surulen M.D.'nin emekli oğretmen babası Meric D., oldukca ofkelendi. Oğluna tepki gosteren Meric D., "Bakmak zorunda değilim. 37 yaşında oğlum yaktı. Carşafları, yatakları tutuşturmuş" diyerek gozyaşı doktu.

Yangından kacarken apartman merdivenlerinden duşerek yaralanan Leyla Yorulmaz ise, "Dumandan ortalık gozukmuyordu. Simsiyahtı. Duştum. Elimde de kopeğim vardı, onu korurken ben duştum" diye konuştu.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik calışmasının ardından kontrol altına alınan yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Polis ekipleri, yangına sebebiyet verdiği ileri surulen M.D.'yi bulmak icin calışma başlattı. - ANTALYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı