Kartal'da sokakta yaşayan 3 evsiz vatandaş, polis ekipleri tarafından yaşadıkları kopru altından alınarak otele yerleştirildi. Evsiz vatandaşlar polislere teşekkur ederken, olumsuz hava şartlarının yaşandığı bu gunlerde polisin davranışı takdir topladı.
Yağmurun yağdığı ve havaların iyice soğuduğu bu gunlerde, Kartal'da tren raylarının olduğu koprunun altında yaşayan 3 vatandaş icin polis harekete gecti. Kalacak evleri olmadığı icin sokakta kalan vatandaşlar Kartal İlce Emniyet Mudurluğune bağlı polis ekiplerince yaşadıkları yerden goturuldu. Evsiz vatandaşlar, Kartal Kaymakamlığının anlaşma sağladığı bir otele yerleştirilerek sıcak yatak, sıcak su gibi imkanlara ulaşmaları sağlandı. Evsiz vatandaşlar kendilerini otele yerleştiren polislere teşekkurlerini iletirken, olumsuz hava şartlarının yaşandığı bu gunlerde polisin bu anlamlı davranışı takdir topladı.
Otele yerleştirilen Nazmi İnanlı, "Ben cezaevinden cıktım. Kimliğim olmadığı icin iş bulmakta da sıkıntı yaşıyorum. Yaklaşık 5 aydır burada kalıyorum. Bu şekilde hayatımızı gecirmeye calışıyoruz. Cezamızın bitmesini bekliyoruz. Zaten salgın var, iş olayları da cok kısıtlı olanaklar yok. Soğuk, yapacak bir şey yok. Alışıyor insan. Şartlar bu yani. Burada insanlar battaniye getiriyorlar, yatak getiriyorlar, onlarla hayatımızı idame etmeye calışıyoruz bir şekilde. Sabaha kadar odun yakarız kendimize. Gunduz hava ısındı mı uyuyoruz. Yardım edenlerden Allah razı olsun" dedi.
-İHA-