Developer Student Club Gazi'nin hazırladığı 'Programlamaya Giriş 1926 Eğitimi', yeni ve tamamen sektorun ihtiyaclarına yonelik olan dersleriyle birlikte başlıyor. Eğitim kapsamında universite standartlarında 'Programlamaya Giriş Eğitimi' verilecek olup, eğitim sonunda katılımcıların profesyonel projeler hazırlayabilecek duruma getirilmesi hedefleniyor.
Ustelik geliştirilen projelerin eğitim sonunda Google Solution Challenge icin sunulması sağlanacak ve bunun icin mentorluk dersleri verilecek. Ayrıca eğitimlere katılanlara surpriz odullerle birlikte isme ozel olarak hazırlanmış ve uzerinde yapılan projelerin, oğrenilen konuların ve diğer bilgilerin yer aldığı profesyonel bir sertifika verilecek.
[h=2]Eğitim konuları neler?[/h] Algoritma ve Problem Cozme Python & Temelleri Python Gelişmiş İşlemler Web Programlamaya Giriş Etkileşimli Web Siteleri HTML CSS JavaScript PHP MySQL API Oluşturma Web Servisi Yazma CronJob [h=2]Nasıl kayıt olunur?[/h]
Eğitim programı, Harvard Universitesi'nden esinlenilerek duzenlenen derslerle birlikte toplam 8 hafta surecek. Dersler, alanında uzman kişiler tarafından verilecek olup saatleri duzenli olarak duyurulacak. Siz de DSC Gazi'nin duzenlediği bu eğitim programına kayıt olmak icin buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.