Giresun'da evlenen doktor ile reprezant (ilac tanıtım elemanı), ilac kutusu ve icindeki prospektus (ilac rehberi) şeklinde hazırladıkları davetiye ile konuklarını duğunlerine cağırdı.
Damat Dr. Bekir Ozyılmaz, duğun davetiyesi ile nişanlısının ilgilendiğini, hazırlanan davetiyeyi gorduğunde buyuk şaşkınlık yaşadığını belirtti. Ozyılmaz, şunları soyledi: “Genel olarak davetiyenin klasik olacağını duşunuyordum. Davetiye bana ulaştığında şaşırıp kaldım. Cunku onumde bir ilac kutusu duruyordu. Davetiyeleri dağıtmaya başladığımda herkes şaşkınlık icine girdi. Gorduklerim tepkilerini yuzume, goremediklerim ise telefon acarak, 'Hocam bu ne? Nereden aklınıza geldi?' diye dile getirdiler.”
Ozyılmaz, bircok arkadaşının davetiyeyi hatıra olarak saklamaya karar verdiğini, bazı bekar arkadaşlarının ise aynı şekilde davetiye hazırlamaya karar verdiğini ifade ederek, “Ben de bu davetiyeden buyuk keyif aldım” dedi.
Reprezant Eren ise farklı bir şeyler yapmayı sevdiğini, duğun davetiyesi hazırlanırken bunu ortaya koymaya calıştığını ifade ederek, “Bu konuda bir sure internette araştırma yaptım. Ardından aynı zamanda meslektaşım olan Sema Balcı'yı aradım. Nişanlım ile mesleğimizi anlatan bu davetiyeye hazırladık. Davetiyenin tasarımı ve metni tamamen arkadaşıma aittir. Şimdi gelen tepkilere birlikte guluyoruz” diye konuştu.
Duğun davetiyesi
Bir ilac kutusu gorumunde hazırlanan davetiyenin dış yuzeyinde ciftlerin isimleri ile birlikte, “evlilik (50 miligram sevgi, 50 miligram saygı), yardımcı maddeler (aşk, mutluluk, saadet, arkadaşlık, bağlılık, durustluk” gibi yazılar bulunuyor.
Prospektusun, “Farmakodinamik Ozellikler” bolumunde ise şunlar yer alıyor:
“Etki mekanizması: Dr. Bekir Ozyılmaz, Hatay'ın şirin bir ortamında Elisar Eren'i gordu. Aşık oldu. Guclu bir sevgi yumağına sahip olan Dr. Bekir Ozyılmaz, aşkını sevgisini itiraf etti. Dr. Bekir Ozyılmaz’da oluşan sevgi, 24 saat kendisinde kan basıncını artırdı. Gunlerce kan basıncı duşmedi. Ne zamanki Elisar Eren teklifi kabul etti, işte o zaman Dr. Bekir Ozyılmaz'da kan basıncı duştu. Şimdi Dr. Bekir Ozyılmaz'ın kan basıncı olması gereken duzeyde, normal seyrinde.”
Prespektuste ayrıca, evlilikle ilgili paylaşımlar, karşılıklı anlayış ve diyaloğun dile getirildiği “endikasyonlar” ile evliliğe hazır olmayanlara, gercek sevgiyi bulamamışlara, aşkı hissetmemişlere, saygı ortamı oluşturamamış ciftlere yonelik “kontrendikasyanlar” başlıklı bolumler yer alıyor.