Site adresi : pm isteyin yada whatsap 05539217724
Site için istenen fiyat : 800 tl
Sitenin açılış tarihi: Yeni sitedir.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Anne - Kadın - Güzelik blogu.
Günlük hit sayısı: 1-10 tekildir ( ölçülmedi tam olarak )
Ziyaretçi kaynağı: google odaklı sitedir.
Adsense onaylı ve pinsiz mail ile devir edilecektir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Herşey satlık
Hosting dahil midir: 1 Hafta idare ederim güzelnet üzerinde kayıtlı. DİREK host devir edilecektir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Host: Bir kaç gün idare edebilirim.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Sitenin Özellikleri :

Sitemiz Wordpress tabanlıdır.
Sitenin tüm eklenti ayarları yapılmıştır.
Yoast seo eklentisi aktiftir ve en iyi ayarları yapılmıştır.
Site optimizasyon ayarları yapılmıştır.
Domain com uzantılıdır ve porkbun.com firmasında barınmaktadır.
Ssl eklentisi aktiftir sorunsuz çalışmaktadır.
İmage sitemap ayarları yapılmıştır.
Site içerisinde 19 makale vardır ve yayındadır.
Çerez eklentisi aktiftir ve ayarları tamamdır.
Ping işlemleri yapılmıştır.
Site logosu yapılmıştır. ( Konu içi görseller içinde ayrıca logo vardır )
Teması responsive temadır.
Teması adsense yerleşimi için mükemmel bir görünüme düzene sahiptir.
Tüm makaleler yeşil ışık yakmıştır ( yoast seo )

Google ve diğer arama motorlarına kayıt işlemleri yapılmıştır.

Arkadaşlar siteyi kısaca anlatmak gerekirse;

Öncelikle site çok kaliteli bir isme sahiptir ve com uzantıdır. Sitenin gerek duyduğu tüm eklentiler aktif edilmiş ve ayarları yapılmıştır. Alan sadece makale girecektir.

Siteyi alacak kişi makale girişi haricinde işlem yapmasına gerek yoktur. Bu hali ile bile özgün içerik ile beslerseniz çok kolay tanıtım yazısı satabilirsiniz ( amacınız adsense ise oradanda gelir elde edebilirsiniz ). BU SEKTÖRDE TANITIM ÇOK ALINIR.

Görsellerine kadar optimizasyon yapılmıştır görsel sitemap hazırlanmıştır.

Bu siteden adsense üzerinden gelir elde etmek çok kolaydır. Doğru konu başlıklarına yönelip 50 adet makale yazarsanız / yazdırırsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir. Anne - Bebek sitelerindeki görseller çok fazla paylaşım alır.Bu yüzden konularda eklediğiniz görsellere Watermark uygularsanız sürekli site ismi dolaşımda olacaktır. Adsense tbm oranları bu sektörde diğer sektörlere göre daha yüksektir. Pasif gelir için en ideal sektörlerden biridir dekorasyon sektörü.

25 adet konu başlığı vereceğim. Benim vermiş olduğum başlıklar gibi başlıklar üzerine makale yazılırsa hem boşa kürek çekilmez hem de her makalenin hacmi neticesinde siteye hit gelecektir.

İşte bu sayede aylık 100-500 tl arası hem adsense hemde tanıtım satışı ile bir blogdan kazanç sağlayabilirisniz.

Siteyi alacak kişi webmaster tools hesabına sitesini eklesin haritalarını göndersin tamamdır.

Logosundan bileşenlerine kadar herşeyi 4/4 lüktür. Domain prokbun firmasında barınmaktadır hemen transfer edebiliriz.

Sitenin da pa değerleri çok yüksektir. Da 18 Pa 19 değeri söz konusu

Sıfırdan böyle site hazırlamanız belki mümkün olabilir ama makale adsense onayı ve da pa değerlerini hesaba katmanız gerek. Ayrıca domain çok kaliteli. Ve size vereceğim konu başlıklarını unutmayınız.
Not:site r10 Akbas; hocanın özenle hazırladığı sitedir. İş yogunlugundan dolayı satıyorum.