Başkan Demirtaş'tan ozel yetenek sınavı oğrencilerine moral
SAMSUN - İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ozel yetenek sınavına hazırlanan genclere moral verdi.
Başkan Necattin Demirtaş, Mete Adanır Spor Kompleksinde ozel yetenek sınavı icin hazırlanan parkurda antrenman yapan adayların calışmalarını yerinde izledi. Adaylarla bir sure sohbet eden Başkan Demirtaş, 'Burada sizlerin başarı icin mucadele azminizi izlemek o heyecanı yaşamak ayrı bir keyif. O nedenle sizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi.
Mete Adanır Spor Kompleksinde Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu (BESYO), Polis Ozel Harekat (POH), Polis Meslek Yuksekokulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Polis Amirleri Eğitim Merkezi ve bekciliğe yonelik hazırlık yapan adaylar icin acılan ucretsiz hazırlık parkurunda sınava hazırlanan adaylar parkurda kıyasıya mucadele ediyor. Hafta ici Saat 10.00-13.00 ile 15.00- 18: .00 arası tecrubeli ve bilincli oğretmenler tarafından verilen eğitimler belirlenen saatlerde oğrenci alımı gercekleştiriliyor. Parkurda adaylara ilk olarak ateş olcumu yapılıyor ve sırası gelen aday oğrenci, el ve ayak dezenfektanı uygulandıktan sonra parkura alınıyor.
"Gencliğimizi sporla buluşturmak istiyoruz"
Beceri-koordinasyon parkur testinde yeteneklerini sergileyen adayların antrenmanlarını yerinde izleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlkadım Belediyesi'nin bunyesindeki sporcu ve takımların elde ettiği başarılar bize gurur veriyor. Bu manada genclerimizin her zaman destekcisi olacağız. Biz sporu ve sporcuyu seviyoruz. Amacımız sporu tabana yaymak ve gencliğimizi spor ile buluşturmaktır. Geleceğimizin teminatı olan genclerimize imkan hazırlayıp, onların başarılı olması amacıyla calışmalar gercekleştiriyoruz. Yetenek sınavına hazırlanan tum adaylarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.
Başkan Demirtaş'ın Mete Adanır Spor Kompleksindeki ziyaretinde İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık, Spor İşleri Muduru Hakan Karaman da eşlik etti.