Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor karşısında iyi bir oyunla kazandıklarını belirterek, "Liderlik camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Abdurrahim Albayrak, deplasmanda 2-0 kazandıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından acıklamalarda bulundu. Albayrak gectiğimiz gunlerde vefat eden Ozkan Sumer'in bugun mezarını ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Trabzonlu, tum Turkiye'nin kalbinde taht kurduğu Ozkan Sumer hocamızın mezarına bugun Fatih ve Levent hocam ile birlikte gittik. Mekanı cennet olsun. Butun futbol camiasının başı sağ olsun. Bu gibi değerleri kaybettikten sonra anlıyoruz. Cok değerli bir futbol adamıydı. Galatasaray'a da Trabzonspor'a da buyuk hizmetleri vardı. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.
"LİDERLİK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"Takımın liderliğe yukselmesiyle ilgili olarak da Albayrak şunları soyledi: "Erzurum'a gitmeden 'lig Erzurum'da başlıyor' dedik. Bugun de Trabzon'da cok guzel oyunla 2-0 galip gelmesini bildik. Futbolcu kardeşlerimin hepsini alnından opuyorum, tebrik ediyorum. Teknik heyete teşekkur ediyorum. Muhteşem bir oyun şablonu cıkardılar. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.""YONETİM OLARAK İYİ İŞLER YAPIYORUZ"Yonetim olarak iyi işler yaptıklarını kaydeden Albayrak, "Benim icin maclardan sonra 'kactı' diyorlar. Onurumu, hayatımı Galatasaray'a verdim. Galatasaray puan kaybettiğinde ve yenildiği zaman sabaha kadar neler cektiğimi bir Allah bilir. Taraftarlardan rica ediyorum. Ben kacmıyorum. Maclardan sonra gergin, sinirli oluyorum. Konuşma sırasında yapabileceğim bir hata camiamıza zarar verebilir. Hatayspor, Goztepe ve kupa macından sonra da konuşma yapmadım. Gorevimizi yapıyoruz. Gecemizi gunduzumuze katıp calışıyoruz. Dun akşam gec saatlere kadar hocamla birlikte calıştık. Bugun de hocayla toplantılar yaptık. Kac oyuncumuz Kovid oldu ve geri donuşleri zor oldu. Eleştirirken herkes elini vicdanına koysun. Yonetim olarak iyi işler yaptığımıza eminim. Taraftar ve camiamızın gonlu ferah olsun. Tum dunyada futbolun ekonomi olarak kotu bir yon aldığı durumda kulupleri yonetmenin ne kadar zor olduğunu bir Allah bir de işin icindekiler bilir. Beni eleştirebilirler ama hakaret olmasın. Eleştireni de eleştirmeyeni de seviyorum. Biz de insanız. Annem hasta onu bırakıp deplasmana geliyorum. Bir mac kacırmadık. Sadece ben değil futbolun icindeki butun aileler bu şekilde calışıyor. Bu galibiyetin ve liderliğimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu."HERKESİN CANI YANIYOR"Albayrak, karşılaşmanın hakeminin yonetimiyle ilgili olarak da, "Bir tane yuzde yuz penaltımız vardı, verilmedi. Hocalarla ilgili konuşmuyorum ama herkesin canı yanıyor. Herkesin dikkat etmesi gerekiyor" acıklamasını yaptı.