Survivor 2020 Unluler Gonulluler'de mucadele eden 29 yaşındaki Barış Murat Yağcı ile 22 yaşındaki Nisa Bolukbaşı, temmuz ayında final yapan yarışma sonrası sevgili oldu. Haklarındaki aşk iddialarını surekli yalanlayan ikili, opuşme videoları ifşa olunca aşk yaşadıkları ortaya cıkmıştı.
[h=3]"İLİŞKİYİ NİSA'NIN AİLESİ İSTEDİ DİYE GİZLEDİK"[/h]Cift, YouTube kanallarından yayınladıkları soru-cevap videosunda ilişkileri hakkında merak edilen soruları yanıtladı. İlişkileri neden gizlediklerinden bahseden yakışıklı oyuncu, "Nisa'nın ailesi kendi icinizde yaşayın dışarıya cok fazla gozukmeyin demişti. Boyle bir şey istediği icin bende normal karşıladım ve koruma icgudusuyle yaklaştım" ifadelerini kullandı.

İlişkilerinin yarışmada başlamadığını soyleyen Yağcı, "Yarışmadan sonra cok zaman gecirdik ve kendimizi surekli konuşurken bulduk" dedi.
[h=3]"OPUŞME VİDEOSUNDA ŞEKER YEMEK OYUNU OYNUYORDUK"[/h]İlişkilerini ortaya cıkaran opuşme videoları hakkında ilk kez acıklama yapan Nisa Bolukbaşı, "Yazın cekilen bir videoydu ve orada oyun oynuyorduk. Uzun tırtıl şekeri cift olarak yemeğe calışıyorduk" ifadelerini kullandı.
Barış Murat Yağcı ise "Ben oradaki herkese insan olarak guveniyordum. Benim arkadaş ortamımda kimseden gizli saklım yok ve zaten herkes ilişkimizi biliyor rahatlığı vardı. Oradan bu videonun cıkacağını hicbir zaman duşunmuyordum. Bir videonun ve fotoğrafın izin olmaksızın paylaşılması bir suctur. Bu videoyu benim bir arkadaşım paylaşması beni daha cok yıprattı" şeklinde konuştu.