Merkezefendi Belediyesi pandemi nedeni ile ara verdikleri enstruman ve tiyatro kurslarına online devam ediyor. 9 eğitmen tarafından haftada 5 gun verilen derse oğrenciler buyuk ilgi gosteriyor.
Merkezefendi Belediyesi, sosyal faaliyetlerine pandemi doneminde de aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda pandemi tedbirleri doğrultusunda ara verilen enstruman kursları online olarak surduruluyor. 300 kursiyer perkusyon, piyano, gitar, cello, bateri, bağlama ve keman branşlarında uzaktan eğitim alıyor. 9 eğitmen tarafından haftanın beş gunu birebir ders alan oğrenciler, takıldıkları konularda da eğitmenlerine istedikleri zaman danışabiliyorlar. Enstruman kurslarının yanı sıra tiyatro kursu da online olarak devam edildiği belirtildi.
"Her şeyin temelinde eğitim var"
Oğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları adına online olarak kurslara devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, her şeyin temelinde eğitim olduğunu soyledi. Başkan Doğan, "Yaşanan pandemi surecinde belirtilen tedbirler doğrultusunda kurslarımıza ara vermiştik. Bu surecte oğrencilerimizi mağdur etmemek, onların eğitimlerinden geri kalmamaları ve evlerinde verimli vakit gecirmeleri icin kurslarımızı uzaktan eğitim olarak surduruyoruz. Her şeyin temelinde eğitim var. Oğrenci ve velilerimizin destekleri ve eğitmenlerimizin gayreti ile bu sureci en iyi ve en faydalı şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu. - DENİZLİ