Umraniye'de sokağa cıkma kısıtlamasında yolları boş zannederek tali yoldan ana yola dikkatsizce cıkan otomobil taksiyle carpıştı. Taksinin yan yattığı kazada suruculer hafif yaralandı.
Kaza, Umraniye Armağanevler Mahallesi Harman Sokak'ta saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Sokağa cıkma kısıtlamasında yolları boş zannederek dikkatsiz bir şekilde tali yoldan cıkan 34 KJ 7241 plakalı otomobil surucusu Mehmet Şahin, cadde uzerinde seyreden 34 TAZ 95 plakalı taksiye carptı. Carpmanın etkisiyle taksi yan yattı. Kapıların kilitlenmesiyle birlikte kısa bir sure aractan cıkamayan taksi surucusu Rustem Taşcı, daha sonra kendi imkanlarıyla taksiden cıktı. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazayı hafif yaralanarak atlatan suruculer, ambulansta tedavi edildi.
"YOLU BOŞ SANDIM"
Taksiye carpan otomobil surucusu Mehmet Şahin, "Ben yukarıdan aşağıya iniyordum. Yolu boş zannettim. Bu sırada taksiyle carpıştık. Taksinin kapısı kilitli kaldı. Taksici ağabey kısa bir sure iceride kaldı. Cok şukur ikimizde de bir şey yok" dedi.
Taksi şoforu ise "Sol taraftan indi, ortada carpıştık. Carpmanın etkisiyle taksi yan yattı. Kısa bir sure arabanın icinde kaldım. Gorunmez kaza" diye konuştu.
(İHA)