İstanbul'da faaliyet gosteren bir kuyumcu, urettiği kolye ve yuzuk gibi urunlerin fotoğrafını erkek model kullanarak sergiledi. Sosyal medya hesabında paylaşılan bu alışılmışın dışındaki kareler, kullanıcıların da ilgisini cekti.
[h=3]"ERKEKLER OTOMOBİL TUTKUNU OLSA DA FUARLAR DA ŞIK GİYİMLİ KADINLAR GORDUK"[/h]Kuyumcu ise neden erkek model kullandığını şu şekilde acıkladı:"Otomobil tutkunu olan erkekler olmasına rağmen fuarlarda şık guzel giyimli kadın mankenler gorduk. Futbol tutkunu olan erkekler olmasına rağmen tartışma programlarında şık guzel giyimli kadın mankenler gorduk. Tıraş bıcağını kullanan erkekler olmasına rağmen reklamında yine bedeni ile ilgi cekmesi icin kullanılan kadınlar gorduk. Şimdi ceşitli yorumlar mesajlar alıyorum: Yakıştı mı erkek adama oldu mu bu şimdi?
[h=3]"BU TAKILARLA FOTOĞRAF CEKTİRMEK SİZE UTANC BANA GURUR KAYNAĞI"[/h]Bugune kadar bize yakışmayan bircok şeyi yaptık aslında. Kadına şiddet olaylarının hız kesmeden devam ettiği şu surecte biz sovduk, dovduk, oldurduk, mutsuz ettik, yuzundeki gulumsemeyi caldık, icindeki kucuk masum kız cocuklarını oldurduk kadınlarımızın. Peki tum bunlar bize yakıştı mı? Bu takılarla fotoğraf cektirmek size utanc bana ise gurur kaynağı. İyi ki yaptık"
[h=3]SOSYAL MEDYA İKİYE BOLUNDU[/h]Sosyal medya kullanıcıları ise bu calışma karşısında ikiye bolundu. Bazıları erkek model kullanıldığını gordukten sonra cok guzel tepkiler verirken bazıları da sert bir uslupla eleştirdi.