Gaga Bulut takma adıyla sosyal medyada tanınan Bulut Altuğ, gectiğimiz yıllarda YouTube kanalına yukledi bir video ile gundeme oturmuştu. Para karşılığında erkek cocukları opuşturduğu bir icerik paylaşan Altuğ, bu olayın ardından sosyal medyada buyuk tepki gormuş ve yapılan operasyon sonucu tutuklanmıştı.
İzmir 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gorulen dava sonucunda Altuğ'a "cinsel istismara azmettirme" sucundan dolayı her iki cocuk icin 8'er yıl, "mustehcen goruntuleri yayma" sucundan da 1 yıl olmak uzere toplamda 17 yıl hapis cezası verilmişti. Bugun tekrar hÂkim karşısına cıkarılan YouTuber'ın tahliye edildiği acıklandı.
[h=2]Yaklaşık 2 yıldır tutuklu olan Gaga Bulut, tahliye edildi:[/h]
Hapiste olduğu sure boyunca intihar ettiği ya da oldurulduğune dair haberler cıkan ancak daha sonrasında doğru olmadığı teyit edilen Gaga Bulut, bugun cıkarıldığı mahkemece tahliye edildi. Altuğ'un avukatı tarafından yapılan acıklamada "Sosyal medyada cıkan haberler doğrudur. Muvekkilimiz Bulut A. (Gaga Bulut) hukuki mucadelemiz neticesinde dun tahliye olmuştur. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.
[h=2]Pişman olduğunu acıklamıştı:[/h]
Gaga Bulut lakaplı fenomen, duruşmadaki ifadesinde goruntuleri cektiği ve paylaştığı icin pişman olduğunu soyleyerek "Ben bu tur videolar cekmiyordum. Daha onceki videolara bakabilirsiniz. Bu goruntuleri cektiğim icin pişmanım. Arkadaşımın yonlendirmesi uzerine cektim. İlk defa boyle bir şey yaptım ve başım yandı" demişti. Arkadaşı F.B.B. ise goruntulerdeki cocukların 18 yaşından kucuk olduğunu fark etmediğini belirtmişti.
Gaga Bulut'un tahliyesi sonrası sosyal medya kullanıcıları da ikiye ayrılmış durumda. Bir taraf Altuğ'un cezasını cektiğini ve serbest kalmasının doğru olduğunu savunurken, diğerleri ise verilen tahliye kararının yanlış olduğunu savundu.