DENİZ Seki, Instagram canlı yayınında Şeyda Coşkun'la zayıflama hikayesini anlattı. "Anneciğimin rahatsızlığı, hayatın getirdiği ağırlıklar omuzlarımda yuk yaptı ve kilo aldım" diyen Seki, Coşkun'un hazırladığı program sayesinde 2 bucuk ayda 22 kilo verdi. Zayıflama surecini anlatan şarkıcı, "Kilo verirken Şeyda gunde 50-75 dakika yurutuyor. Başka spora izin vermiyor. Sokakta yuruyemezsem koşu bandımda yuruyorum. Gittiğim konserlerde de kulise koşu bandı istiyorum" dedi. Seki'nin 40'ıncı gunden sonra zımba gibi bir vucuda sahip olduğunu soyleyen Şeyda Coşkun da sozlerine şoyle devam etti: "Kadının bacakları icin photoshop diyorlar. Bacakları cidden ince. Bir karın vardı, o da gitti." AĞRI KESİCİ BİLE İCMİYORUM Doğru beslenme ve spor ile ideal kilosuna kavuştuğunu ifade eden Deniz Seki, "Kesinlikle artık kilo almak yok. Kiloyu hic yemek yemeyerek vermedim. Doğru yiyerek kilo verebileceğimi oğrendim" dedi. Gunde 4 litre su icen ve evde yoğurdunu bile kendisi yaptığını soyleyen şarkıcı, "Antidepresan kullanıyordum. Uyuyamıyordum, uyku hapı alıyordum. Şimdi başım ağrıdığında bile ilac almıyorum. Kendi kendimi yonetmeyi oğrendim" diye konuştu.
Kaynak: Hurriyet