AK Parti Kırşehir Teşkilatı, il başkanlığı icin aday olan Seher Unsal'ı il kongresi oncesi tanıttı.
Bir otelde duzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti İl Koordinatoru Ekrem Gorceker, Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıc ile parti teşkilatı uyeleri katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Muzaffer Aslan, klavye uzerinden sahte hesaplarla hic kimsenin kendilerine ayar veremeyeceğini soyledi.
Kırşehir teşkilatını kongreye kadar goturecek olan İl Başkanı Aslan, "Bizler insanları parası, okumuşluğu ve işi ile değerlendirmeyiz. Bizler 'Yaratılanı Yaratandan Oturu' severiz. Yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bizim partimizde 'ben' değil 'biz' anlayışı hakimdir" dedi.
AK Parti'nin gucunun bir kez daha aday sayıları ile ortaya cıktığını dile getiren Kırşehir'in eski Belediye Başkanı Yaşar Bahceci ise, "Partimiz yaşanılan sancısız yuruttu. Dedikodu cok olur ama bunlara takılmamak gerekir. Cumhurbaşkanımızın iradesi ile herkes il başkanının yanında yer alacak. Ben ilk gunku aşkla calışmalarımı surdureceğim. Benim nasibimde olan belediye başkanlığı gorevimde gayret ve cabadan asla geri durmadım. CHP'yi yerel iktidar olarak Kırşehir'de yaşıyoruz. Dedikodu ve fitne dışında bir şey yok. Buyuk insanlar projelerle kucuk insanlar ise dedikodularla uğraşır. Birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız. Yaşanan surecten ders almak gerek" diye konuştu.
Kırşehir İl Başkanı adayı Seher Unsal ise, "2017 yılından bu yana gorevini başarı ile yuruten Muzaffer Aslan'a ve partinin her kademesinde yer alan arkadaşlarımıza teşekkur ederim. Birlik icerisinde calışmalarımızı daha buyuk şevkle surdureceğiz. Yuksek ahlak, disiplin ve sağduyulu hareket ederek şehrimize hizmet edeceğiz. İnsan odaklı bir yonetim sergileyip 2023 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla ilerleyeceğiz. Şehrimizi kalkındırmak icin aşkla hep birlikte yol alacağız" şeklinde konuştu.
AK Parti il koordinatoru Ekrem Gorceker ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıc'ın Kırşehir il kongresi surecini anlattığı konuşmaları sonrasında verilen birlik mesajları ile program sona erdi. - KIRŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı