Paylaştığı bir videoda elinde tuttuğu yufkaya burnunu sildiği goruntu ile buyuk tepki ceken sosyal medya fenomeni Ebru Sever Turk, yeni bir video daha yayınlayarak hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.
[h=3]"BUNUN BİR HABER DEĞERİ YOK"[/h]Daha once bircok sosyal sorumluluk projesinde yer aldığını ancak bunların haber yapılmadığını belirten fenomen, "Evleri başlarına yıkılan insanların evlerini yıkıp yeniden yaptık. Bu yaptıklarımın bir kere bile haber değeri olmadı. Ekmeği cevirip parmağımla gozumu siliyorum diye linc yiyorum. Ben ekmeği ayaklar altına alıp ciğnemedim, ben ekmeği duvardan duvara vurmadım. İşi olmuş rahmetli babama, dine, başortusune kadar getirmiş olmanız gercekten iğrenc. Bunun bir haber değeri yok. Bize bu kadar basit haberlerle gelmeyin" ifadelerini kullandı.

[h=3]"İNSANI CILDIRTMAK İCİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ"[/h]Yayınladığı videoya "Eğer iyilikleri haber olmak icin yapıyorsanız samimiyetinizden şuphe ederim" şeklinde yorum yapan bir takipcisine de yanıt veren fenomen, şu satırlara yer verdi: "Siz insanı cıldırtmak, cizgisini bozmak icin elinizden geleni yapıyorsunuz. Ben de insanım. Senin gibi duygularım var sinirlenip cizgimden cıkabiliyorum. Yeter ama."