“Cirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır” soylemini bir tarafa bırakalım. Hic inandırıcı değil zira. Gozume mi inanayım yoksa bu avutucu, kandırıkcı soze mi? Geciniz Allah aşkına…

Basbayağı da vardır cirkin kadın. Cirkindir işte, otesi yok!

Bir anlık insani duygularıma kapılıp “cirkin” diye gecirsem icimden, Allah’ın gucune gitmesin, ne de olsa O yarattı der, ardından da “tovbe tovbe” diye sayıklanırım, kızarım kendime. Ama ben de insanım azizim; bu kadar tutabiliyorum icimde…

Hani bu kadınlar aralarında bir turlu anlaşamaz ya, iş yerini birbirlerine dar ederler, erkekler de bunu anlayamaz ya, işte tum bu sorunların kokeninde yatan cirkin kadınların kompleksleridir. Yuzlerinin cirkinliği mi sızmıştır ruhlarına, yoksa ruhlarının kotuluğu mu vurmuştur yuzlerine, bilemem, ama ortada tek ya da buyuk ihtimalle iki yonlu bir cirkinlik olduğu kesin.

İşbu cirkin kadınlar, kendilerinden ustun gordukleri hemcinslerini psikolojik olarak hırpalayarak, onların iyi taraflarını gordukce cıldırdıkları icin o iyi tarafları yokmuş gibi farz ederek, kendilerini buna inandırarak gecirirler vakitlerini.

· Guzel kadınlar, en azından bu cirkin kadınların guzel olarak belledikleri ve kıskandıkları kadınlar onlara gore salaktır. Kendilerini, onların “salak” olduğuna inandırarak rahatlatırlar.

· Cirkin kadınlar, “aklı” kendi tekeline almaları yetmezmiş gibi, bir de “kulturlu ve bilgili olma halini” kendilerine misyon edinir ve ancak ve ancak bu gruba kendi gibi cirkin kadınları sokar. Guzel kadını “sus kopeği” gibi gormeye calışır; kendine bu yonde telkinler verir.

· Guzel kadın, onlara gore, erkeğin seks aracıdır, onu dar vakitlerde tatmin edecek kişidir, ancak kendisi gibi bilgili(!), kulturlu(!) ve derin(!) kişi gibi biriyle olma şansını(!) erkeğin teptiğini duşunur.

· Bakımsızlığıyla, saclarının yağdan yapış yapış olma haliyle ovunur. Birkac felsefi kitap edinerek uzamış siyah bıyıklarının altından cıkarıverir dilini, ıslattığı gibi parmağını, sayfalarını cevirir kitabın.

· Ezikliğini, fitne fesat duşunce ve davranışlarla bastırmaya calışır cirkin kadın.

· Ruhu yuzune; yuzu ruhuna yansımıştır. Cirkinlik hakimdir ona artık, ve cirkinliğe anlam katan her ne kotuluk varsa…

· Yırtık ruhu, muthiş girişimci ve uslanmaz-arlanmaz yapısıyla istediklerini elde eder.

· Aslında “cirkin şansı” diye bir şey yoktur. Bir ust maddedeki ozelliklerden dolayıdır ki, her turlu entrikayla istediğini yaptırmıştır. Cirkinlerin oyle ya da boyle istediklerini elde edebilmelerine şahit olan yuzyılların insanoğlusu “cirkin şansı” diye bir ifade buluvermiştir. O nedenle cirkinin entrikalarına kurban giden guzele “Allah cirkin şansı versin” denir.

Ben bu şahısları, Allah’ın ozellikle yarattığını duşunuyorum. Hani bir sınavdayız ya… Ve bircok acı olayla, kotulukle karşılaşıyoruz, şeytan bizi doğru yoldan cevirmeye calışıyor ya, işte hesap o hesap, cirkinlerin misyonu da bizlerin sabrını olcmek…

İyi ki varIZ cirkin kadınlar! Sayenizde acı cekerek guzelleştikce guzelleşiyoruz

**ALINTI**