VGM burs başvuruları ortaoğrenim ve yuksekoğrenim icin farklı tarihlerde alındı. VGM burs sonucları icin araştırmalar hızlandı. Ortaoğrenim burs başvuru sonuclarının acıklanmasının ardından gozler yuksekoğrenim sonuclarına cevrildi.Vakıflar Genel Mudurluğu ortaoğrenim ve yuksekoğrenim bursu veriyor. Yuksekoğrenim burs sonucları ile ilgili yapılan acıklamada, 'Değerlendirme işlemlerine T.C. Genclik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Mudurluğu burs başvuru sonucları acıklandıktan sonra başlanacaktır.' denildi.
[h=3]VGM BURS SONUCLARI NE ZAMAN ACIKLANACAK?[/h]Kurum tarafından yapılan acıklamada, 'Yuksekoğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine T.C. Genclik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Mudurluğu burs başvuru sonucları acıklandıktan sonra başlanacaktır. Başvuru sonucları internet sitemiz uzerinden acıklanacak olup konu ile ilgili tum duyular yine internet sitemiz uzerinden yapılacaktır.' denildi. KYK burs sonucları 7 Aralık Pazartesi gunu erişime acıldı.

[h=3]VGM YUKSEKOĞRENİM BURS UCRETİ NE KADAR?[/h]Yuksekoğrenim oğrencilerine 300 TL, Turkiye'deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yuksekoğrenim oğrencilerine ise 600 TL burs verilecek.
VGM burs sonucları ne zaman acıklanacak 2020 VGM burs sonucları bekleniyor
[h=3]ORTAOĞRENİM SONUCLARI ACIKLANDI MI?[/h]Ortaoğrenim eğitim yardımı değerlendirme işlemleri tamamlandı ve sonuclar 20.11.2020 - 20.12.2020 tarihleri arasında kurumun internet sitesinde duyuruldu. 2020-2021 eğitim yılında eğitim yardımı almaya hak kazanan oğrencilerin işlemleri Bolge Mudurluklerince tamamlanarak odemelere başlandı.