TFF 1. Lig'de konuk ettiği Tuzlaspor'u 3-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktoru Cuneyt Dumlupınar, "Hedefimiz net, şampiyonluk. Direkt Super Lig'e cıkmak istiyoruz." dedi.
Dumlupınar, macın ardından duzenlenen basın toplantısında yaptığı acıklamada, Tuzlaspor'un cok kaliteli bir ekip olduğunu soyledi.
Kazandıkları icin mutlu olduklarını ifade eden Dumlupınar, şoyle konuştu:
"Mac başlamadan once lider Tuzlaspor'du. İlk yarı 3-0'lık skorla soyunma odasına girdik. İkinci yarı kazandığımız toplarla kontratak yapmaya calıştık. 3-1 gibi net bir skorla macı kazandık. Bunun icin mutluyuz ama daha cok calışmamız lazım. Mac mac bakıyoruz. Bugun sevineceğiz, ama yarın sabah Balıkesirspor macının antrenmanlarına başlayacağız. Hedefimiz net, şampiyonluk. Direkt Super Lig'e cıkmak istiyoruz."
Taşkın: "İyi bir takımız"
Tuzlaspor Teknik Direktoru Taner Taşkın, macın iki devre halinde değerlendirilebileceğini kaydetti.
Adana Demirspor'un maca iyi başladığını aktaran Taşkın, şunları ifade etti:
"Aosman ile ciddi bir pozisyonumuz var ama olmadı. Yediğimiz golun gardımızı duşurduğunu soyleyebilirim. İlk devre 30 dakika rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Ama sonra oyun inisiyatifini aldık. İkinci yarı gereken riskleri aldık, hamleleri de yaptık. Once 3-5-2'ye daha sonra 3-4-3'e donduk. Girmiş olduğumuz sayısız pozisyon var. Bu pozisyonlardan bazılarını daha erken bulabilseydik macın seyri daha başka olabilirdi. Bugun cocuklara ozellikle ikinci yarı oynadıkları oyundan dolayı teşekkur ediyorum. Ama hakemlerin de daha dikkatli maclar yonetmesini rica ediyorum. Tuzlaspor hakem konusunda eziliyor diye duşunuyorum. Bunu bircok macta yaşadık. İyi bir takımız, ciddi bir rakibiz. Kalan maclarımıza odaklanıp devreyi en iyi yerde bitirmek istiyoruz."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Eren Bozkurt