Bu iceriğimizde sizler icin sert sozler, en ağır sozler, cok ağır mesajları,kısa sert sozler ve daha once duyulmamış en ağır abi sozleri gibi en anlamlı sozleri bir araya getirdik. Bu icerikte sevgiliye ağır sozler ve arkadaşa soylenen sert sozleri bulabilirsiniz, sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz.
[h=3]KISA SERT SOZLER[/h]-Sert hayat yaşamış insanlara kimse zarar veremez. Ne yaparsan yap bende iğne ucu kadar etki etmez.

-Hayattan hicbir zaman beklentinin olmadı hicbir zaman.

-Gece uykusunda bile huzursuzsan bir şeyler ters gidiyor demektir. Bulunduğun yerden yeniden kalk ve yapman gerekeni yap.
-Ne yaşarsak yaşayalım ayakta kalmayı, duşup yeniden kalkmayı oğrendik.

-İnsanlıktan nasibini almamışlarla hicbir zaman işimiz olmadı.
-DukkÂn kapalı arkadaş. Sevda satmıyoruz artık.

-Yol almak isteyene yolu gostermek en buyuk gorevimiz.-
-Adam yerine koyduklarımız bir turlu yerlerinden memnun kalmadılar.

-Tanımadığım insanlara yapmacık bir samimiyet gostermektense egolu bir tavır sergilemeyi tercih ederim.
-Organik urunle beslenmeye calışan yapay insanlar ne kadar cabalarlarsa cabalasınlar samimiyetsizliklerini ortemeyecekler.
-Cok mu acıdı canın. Dert etme her zaman unutmaya meyillisin zaten.
-Cılgınlar gibi mutlu olmak da neyimize bizler acı ile yoğrulan insanlarız.

-Ailesine yanlış yapan şahıs size iyi davranır mı sandınız?
-Bizim masamızdan cok reis geldi gecti. Ama bak biz hala buradayız.

-Gozu kara insanlar olduğumuzdandır sevgimiz icin korlemesine gidişimiz.
-Nankor insanların bulunduğu bu dunyada sadakat beklemek cok da mantıklı olmasa gerek.

-Butun işi masal anlatmak olan insanların hayatta cok ciddi uğraşları yoktur.
-İnsan olmayı beceremeyen cok varlık var. Sizler de o varlıklardansanız hic muhatap olmayalım.

-İnsanlıktan nasibini almadan insan icine cıkma.
-Kafan mı bozuldu her gelene yol ver gitsin.

-Yolun doğru ise ağır yuk taşımaya razı olacaksın.-Zaman herkesin duşmanıdır. Ama kimse onu sorguya cekme gereği duymaz.
-En kralı bile gelse gideceği yer bizimle aynı toprağın altı değil mi?
-Dış gorunuşune bakarak kimseye adam demedim. Adam olana da hic sırtımı donmedim.

-Hayatta dikkat edilecek iki onemli şey var. Biri yoldaki kavşak biri de hayatınızdaki yavşak.
-Ne av ol ne de avcı. En onemlisi ikisi arasındaki kopek olma yeter.

-Ulaşamadığın kadın kaşar değil, olsa olsa seni aşar.
-Dunya ancak senin gibi fırıldaklar icin donuyor zaten.
-Gidişine illa bir isim konulacaksa; "Mal kaybı" diyelim.
-Hadi kaldır kadehi! Varsa şerefine, yoksa gidişine icelim.

-Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimi de cıktığında.
-Hayal kırıklığım olup ayağıma batacaksan, bi cekil şoyle kenara!

-Haklısın guzelim; bizden adam olmaz, aşkı hala kalpte arıyoruz.
-Gidişini umursamadığım gibi, gelişini de beklemediğim insanlar var!

-Kafam dağınık olabilir ama kimi nereye koyduğumu asla unutmam!
-Şerefin kadar konuş desem, sonsuza dek susacak insanlar tanıyorum!

-Baktın hayatın tadını cıkaramıyorsun, tadını kacıranı hayatından cıkar.
-Gidene dur demekte neymiş? Asfalt bile dokeriz, maksat rahat yol alsın.

-İki yuzlu insan pazar tezgahı gibidir? One iyilerini koyar, arkası hep curuktur!
-Bizim aklımızın bile almadıklarını, başkalarının midesi nasıl alıyor anlamadım.

-Gidenin arkasından nokta koyun ki gelecek olanın ismi buyuk harfle başlasın.
-Her iltifata itibar etme! Kurban kesilmeden once boynu okşanır.
-İnsan herkesi almamalı hayatına; ozeli olmayanın, ozlemi olmaz!
-Şeytan'ın en buyuk dostu, ağzı gevşek, yureği yavşak olan insandır.

-Bu dunyada gulmek istiyorsan; Ya kaderin guzel olacak ya da kafan…
-Mazin kirlenmişse lekesi coksa, guzelliğin neye yarar şerefin yoksa!

-Herkes kendine yakışanı yapmalıydı, bu yuzden sen de defolup gittin!
-Unut beni demişsin hic duşundun mu sevgilim sen hatırlanmaya değer misin?

-Hayatta uc ceşit insandan kork; dağdan inme, dinden donme, sonradan gorme.
-Sen care arıyorken o bahane arıyorsa, aranacak bir şey kalmamıştır; bırak gitsin!

-Bu saatten sonra ben başkasını duşunerek yazarım, sen de ustune alınarak okursun!
-Sen! Anca benim falanıma filan olursun. Unutma! Kafamı cevirdiğim an yalan olursun.

-Hayatta iki şeye dikkat edin; yolda yururken kavşaklara bir de yuzunuze gulen yavşaklara!
-Butun erkeklere odun diyen kızlar! Her sabah o kadar makyajı ormana gitmek icin mi yapar?

-Boş versene! Aşk mı kaldı artık? Herkes gorduğunu sever olmuş. Ne olduğuna değil, ne verdiğine bakar olmuş.
-Hani derler ya 'Ozun neyse sozun de o olsun' diye. Ben de diyorum ki; ozu olmayanın soyleyecek sozu de olmasın!

-Hak edene masadan oyle bir kalkıp gideceksin ki; kendisini garsona bahşiş olarak bırakılan bozuk para gibi hissedecek.
-Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz… Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri şerefsiz…

-Her haltı yiyip, evleneceği kızın el değmemiş gonca gul olmasını isteyen erkekler, siz hic b*ka kelebek, ciceğe sinek konduğunu gordunuz mu?
-Bir zamanlar ardından bakar ağlardım, şimdi donup arkama bile bakmam. Bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım, şimdi şerefsizim bir kibrit bile cakmam.
NOT : Sizlerin de bildiği SERT SOZLER varsa yorum alanından bizlere yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkurlerimizi iletiyoruz.