Korfez Belediye Başkanı Şener Soğut, 2016 yılında Kayseri'de teror orgutunun hain saldırı sonrası şehit duşen Abdulsamet Ozen ile Raşit Yucel'in ailelerini ziyaret etti.
Korfez Belediye Başkanı Şener Soğut, eşi Hatice Soğut ile birlikte 2016 yılında Kayseri'de teror orgutunun hain saldırı sonrası şehit duşen Abdulsamet Ozen ile Raşit Yucel'in aileleri ile bir araya geldi. İlk olarak Abdulsamet Ozen'in Yeniyalı Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret eden Başkan Şener Soğut, daha sonra da Raşit Yucel'in ailesinin evine gitti. Ziyaretlerde şehitler icin dualar edildi.
Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Şener Soğut, "Vatanı, milleti, bayrağı ve hepsinden onemlisi canından aziz bildiği mukaddes değerleri icin toprağa duşmuş tum şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit yakınlarımıza da sabırlar diliyorum. Şehitlerimize minnettarız. Şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri milletimize emanettir. Milletimizle birlikte şehitlerimizin emanetlere sahip cıkıyor ve asla yalnız bırakmıyoruz. Bu ziyaretler vesilesiyle gazilerimize de sağlıklı bir yaşam diliyor, ahirete irtihal edenlere de Allah rahmet diliyorum" dedi. - KOCAELİ