Super Lig'de son 6 haftada 4 yenilgi alan Fenerbahce'de arka arkaya kotu sonuclar gelmeye devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktor Erol Bulut ile ilgili dikkat ceken bir gelişme yaşandı. Son olarak Gaziantep karşısında da sahadan 3-1 mağlup ayrılan sarı-lacivertli takımda teknik direktor Erol Bulut'un koltuğu iyice sallanmaya başladı.
[h=3]YONETİM MEMNUN DEĞİL ANCAK DEVRE ARASI BEKLENECEK[/h]Ciddi şekilde eleştiri alan genc teknik adamın geleceği merak ediliyor. Yonetim de gidişattan memnun değil. Ancak alınacak radikal bir kararın tum sezonu kaybettirmesi soz konusu. Dolayısıyla yonetim ilk yarının sonuna kadar bekleyip ona gore bir karar vermeyi planlıyor.
[h=3]TEKNİK ADAM HAVUZU FENERBAHCE İCİN DARALDI[/h]Mevcut şartlarda yerli teknik adam havuzu sarı-lacivertliler icin oldukca daraldı. Erol Bulut'un takımın başına gecmesindeki etkenlerden biri de zaten buydu. Bulut'un ayrılması sonrası yerli bir teknik adam bulmak kolay değil. Yabancı teknik adamda da klasik sorun olarak takımı ve ligi tanımama durumu ortaya cıkacak.
[h=3]TAKIMIN TOPARLANMASI BEKLENECEK[/h]Bu yuzden ilk hedef hocanın ve takımın toparlanmasını beklemek olacak. Ligin oncekilerden daha da uzun olması ve oynanan kotu futbola karşın takımın puan olarak zirveye yakın olması nedeniyle yonetim biraz daha durumun toparlanmasını bekleyecek. Ayrıca devre arası transfer doneminde de gerekli takviyeler yapılacak.
[h=3]HOCA DAYANMIYOR[/h]Sportif acıdan başarılardan uzak kalan Fenerbahce'de son 24 ayda ciddi bir teknik direktor sirkulasyonu oldu. Başkan Ali Koc ve yonetim goreve geldiğinde mevcut teknik adam Aykut Kocaman'la calışmak istemedi. Fenerbahce'yi 2. sırada bırakan ve kupa finaline taşıyan Kocaman sonrasın Cocu goreve geldi. Fenerbahce'ye gelmeden once PSV'yi 3 kez şampiyon yapan Cocu, 10. haftada gorevden ayrıldı. Ardından bir aylık surec yardımcısı Erwin Koeman ile gecti. 2013-14'teki son şampiyonluğun mimarı Ersun Yanal'la yola devam eden Fenerbahce yine istediğini bulamadı ve 1.5 sezon sonra vedalaşıldı.
[h=3]100 GUN HOCASIZ GECTİ[/h]100 gunluk sureyi hocasız gecen ve Tahir Karapınar'la yola devam eden Fenerbahce'de son olarak Alanya'yı ilk 5'e taşıyan ve kupada final oynatan Erol Bulut'la sozleşme yapıldı ancak 13. haftada ciddi bir guven sıkıntısı yaşandı.
(Milliyet)