Merhabalar,

Xenforo 2.x
Surumlerinde Widget profil kartı yaptım ve sizlerle paylaşıyorum.

1. Adım

Gorunum ve diller > Widget Yoneticisi > Widget Ekle > Widget tanımı yolunu takip ediyoruz ve Size veri olarak gosterilen katagorilerden " HTML " kısmını seciyoruz.

2.Adım

Widget kimliği-ID
ve Başlık kısmını kendinize gore tanımlayınız. Daha Sonra Bir yonlendirme belirleyelim. SiderBar ( Kenar Cubuğu ) kısmında istiyorsanız benim sectiğim gibi secebilirsiniz.

3. Adım

En Alt kısımda ki Şablon Kısmına Aşağıda belirttiğim kodları girip kaydediniz.

Kod:

[h=4][/h]
  • }
  • }
  • }

Ekli dosyayı goruntule 1509

4. Adım

Gorunum ve diller > Şablonlar > Extra.less şablonuna giriyoruz. Aşağıda Verdiğim Kodları Yapıştırıyoruz.

Kod: /* VisitoraWidgetPanel Giriş */ .visitoravatarplanlaması .clearfix:after, .clearfix:before .clearfix:after .muck-up .overlayys .overlayys:after .muck-up > .top .top .nav span .nav p .ion-android-menu .nav .ion-ios-more-outline .user-profile .user-profile img .user-details p .user-details .user-details h4 .filter-btn .filter-btn span span.toggle-btn.ion-android-funnel:hover .filter-btn a .filter-btn:after .filter-btn.open span.toggle-btn.ion-android-funnel .filter-btn.open .ion-android-funnel:before .open:after .filter-btn.open a:nth-child(1) .filter-btn.open a:nth-child(2) .filter-btn.open a:nth-child(3) .filter-btn.open a:nth-child(4) .muck-up .bottom .bottom:after .bottom .title .bottom .title h3 .title small ul.tasks .task-title ul.tasks .task-time ul.tasks .task-cat ul.tasks li ul.tasks li:after ul.tasks li.red:after ul.tasks li.green:after ul.tasks li.yellow:after ul.tasks::after ul li.hang ul li.hang img @media only screen and (min-device-width : 320px) and (max-device-width : 585px) } /* VisitoraWidgetPanel Bitiş */ [h=4]Ekli dosyalar[/h]