Xenforo Konuya Abone Olma Nedir , Abonelik Ne İşe Yarar , İşlevi Nedir ?
Xenforo forum sistemi dil dosyaları herkes istediği gibi duzenleme değiştirme yapabildikleri icin bazı dil dosyaların da İzleme olarak bazılarında ise Abone olarak gecmektedir. Orneklendirerek konuyu acıklamak istiyorum Orneğin bu konuyu cok sevdiniz ve bu konuya yorum yazan veya konu icersinde bulunan mesajı bir arkadaşımız beğendi bundan haberdar olmak istiyorsunuz. İşte tam da burada Abonelik sistemi devreye giriyor. İlk mesajın Sağ ustunde Konu Aracları,Konuyu İzle ve Secilen Mesajlar Bulunmaktadır. Buradan Konuyu İzle tıklıyoruz. Karşımıza Pop-up acılacaktır. Abonelik sistemi iki ceşit calışmaktadır 1. E-mail ile haberdar olma 2. Bildirim ile haberdar olma eğer ben surekli maillerimi kontrol ederim, foruma pek giremiyorum mail uzerinden calışıyorum diyorsanız '' E-posta bildirimi de almak istiyorum. '' seceneğini işaretleyip Konuyu İzle butonuna basıyorsunuz. Eğer benim e-mail gelen kutum boş yere dolmasın onları temizlemek ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız. '' Sadece uyarı almak istiyorum. '' Seceneğini işaretleyerek foruma giriş yaptığınız da aktif olduğunuz da bildirimler alanından size bildirim duşer.