Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Soylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Serengil, gectiğimiz aylarda Hande Taşkın'a attığı mesajların ifşa olması nedeniyle dava acan Kerem Tunceri hakkında cok konuşulacak bir itirafta bulundu.
[h=3]"KEREM'DEN AYRILIP BAŞKA BİRİYLE EVLENDİM"[/h]Serengil, 15 yıl once Kerem Tunceri ile aşk yaşadığını ancak onu terk edip başkasıyla evlendiğini acıkladı. Serengil, canlı yayındaki acıklamalarında şunları soyledi: "Bundan 15 sene once ortak arkadaşımız Umut vasıtasıyla Kerem'le tanıştık. Aynı arkadaş grubundaydık. O zaman Efes Pilsen'de oynuyordu. Biz ayrıldıktan sonra arkadaş kaldık. Ondan ben ayrıldım. Daha once ayrıldığım birinin başına bir şey geldi. Kerem'i bırakıp onunla evlendim. O kişinin yanında olmam gerekiyordu. Tamamen formalite icabı evlendim, onun yanında olmak istedim."
[h=3]"KEREM AYRILINCA COK UZULDU"[/h]Tunceri ile ilişkisini bitirdiği icin cok uzulduğunu belirten Serengil, "Onu cok iyi tanıyorum. Kerem hayatta sadakatsizlik yapmaz. Ayrıldığımız icin cok uzuldu ama sonra o beni anladı. Evliliğim gercek değildi' dedi.