Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Fatih Karagumruk-Galatasaray macını değerlendirdi.
Galatasaray Teknik Dİrektoru Fatih Terim'in gorduğu kırmızı kart ile ilgili acıklamalarda bulunan Dilmen, "Fatih Hocamızın da takımın da cok gergin olduğunu gordum. 4. hakem birkac kez uyardı, orta hakem de uyardı. Sonrasında neden attı bilmiyorum. Antrenorler isyan edebilirler ama Fatih Terim gibi bir hocanın oyunda kalması lazım" dedi.
[h=3]"4 BUYUKLER AYNAYA BAKMALI"[/h]Karşılaşmaları yoneten hakemlerin performanslarına da değinen unlu yorumcu, "Hakemleri birkac mac net olarak eleştirdim. Ancak 4 buyuklerin aynaya bakması lazım. Hakem camiası uzerinden eleştirilerin gitmesi doğru değil. Başarıyı ya da başarısızlığı dışarıda aramamak lazım. Oynadıkları oyunlarla hakları maksimum bu puanlardır" diye konuştu.
[h=3]"G.SARAY YENİLGİYİ HAKEME BAĞLAMAMALI"[/h]Rıdvan Dilmen, Karagumruk-Galatasaray macının hakemiyle ilgili olarak da "Ben bugun hakemin yanlış yaptığını duşunmuyorum. Hata yapacaklar ama yanlış yapmasınlar. Bugun Galatasaray hakem yuzunden yenildik falan dememeli. Tıpkı Fenerbahce'nin ve Beşiktaş'ın da dememesi gerektiği gibi" ifadelerini kullandı.