Super Lig'in 13. haftasında Karagumruk deplasmanında 2-1 mağlup olan Galatasaray'da Yardımcı Antrenor Levent Şahin macın ardından konuştu. Fatih Terim'in kırmızı kartıyla ilgili olarak "Bugun mactan daha cok hocamızın atılması konuşulacak" diyen Şahin, "Artık kulubelere daha cok bakılmalı" dedi.
Karagumruk deplasmanında 2-1 mağlup olan Galatasaray'da, Teknik Direktor Fatih Terim'in 69. dakikada kırmızı kart gormesi nedeniyle basın toplantısına Yardımcı Antrenor Levent Şahin cıktı. Karagumruk'u kutlayarak sozlerine başlayan Levent Şahin, Fatih Terim'in kırmızı kart gorduğu pozisyonla ilgili olarak "Burada tekrar soyluyorum, Karagumruk'u tebrik ediyoruz. Zaten mac bitiminde hocamız, teknik ekibimiz ve futbolcularımız, diğer takımı tebrik ettiler. Ben sorduğunuz soru uzerine şunu soylemek istiyorum, bunlar oyun icinde olan şeyler. Bence hocamızın atılmasıyla ilgili yapılacak olan yorumları, diğer maclara bakarak, diğer takımların kulubelerine bakarak yorumlamalarını istiyorum. Atılacak bir pozisyon değildi. Bugun mactan daha cok, hocamızın atılması konuşulacak" diye konuştu.
"Bundan onceki ve sonraki maclara bakmak lazım"
Her iki takımın da kazanma arzusunda olduğunu soyleyen Şahin, "Her iki takım da oynama isteği ve arzusuyla oyuna başladı. Oyuna başladığımızda bizim ve rakibin girdiği pozisyonlar vardı ve bu durum da iki takımın da oynama isteğini gosteren bulgulardı. Bugun mactan ziyade daha cok hakem ve verdiği kararlar konuşulacak" dedi. Bundan onceki maclara bakılması gerektiğini ve bundan sonraki maclarda da kulubelere dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Şahin, "Bence bundan onceki maclara, hatta ve hatta bundan sonraki maclarda da kulubelere ve teknik adamlara cok daha dikkat edip ona gore değerlendirme yapılması gerektiğini duşunuyoruz" diyerek sozlerini sonlandırdı. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı