AK Parti Kdz. Ereğli İlce Teşkilatı, icinde bulunduğumuz kış mevsimi ve pandemi surecinde sokak hayvanları icin anlamlı bir projeyi hayata gecirdi.
Kış mevsiminde olmamız ve koronavirus salgınından dolayı zaman zaman yapılan kısıtlamalar nedeniyle sokak hayvanlarına karşı farkındalığı arttırmak isteyen AK Parti İlce Teşkilatı, Genclik Kollarının onculuğunde hayata gecirilen proje kapsamında bugun ilcedeki bazı mahallerde onceden belirlenen yerlere sokak hayvanları icin mama kapları bırakarak, hayvanları besledi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlce Başkanı Saffet Bozkurt, bugun ilcenin Orhanlar, Suleymanlar, Kepez ve Omerli mahallerinde belirlenen yerlere kurulan duzeneklerin ilerleyen zamanlarda tum mahallelerde kurularak, daha cok sokak hayvanının beslenme ihtiyacının karşılanmasının temel hedefleri olduğunu belirtti. Bozkurt konuşmasında, "İcinde bulunduğumuz bu soğuk kış ve pandemi gunlerinde boylesi hayati onem taşıyan bir projeyi hayata gecirdikleri icin başta Genclik Kolları Başkanımız Tunay Berber olmak uzere, projede emeği gecen Genclik Kolları uyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza duyarlılıkları icin cok teşekkur ediyorum. En kıymetli canlılardan olan hayvanlar, bizim icin en değerli varlıklar. Biz insanlar, ac ve acıkta kaldığımızda bunu dile getirebilir, kendimizi koruyabiliriz. Ancak hayvan dostlarımızın boyle imkanı yok maalesef. Onlar ac kaldıklarında bizim yardımımıza muhtaclar, bu sebeple bizler de onların varlıklarını sağlıklı ve rahat bir şekilde surdurebilmeleri icin elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlce Başkanı Saffet Bozkurt'un ardından acıklama yapan AK Parti Genclik Kolları Başkanı Tunay Berber ise şunları soyledi:
"Başkanımızın da soylediği gibi kış aylarına girdik, havalar soğumaya başladı. Bu zamanda asla unutulmaması, yardım elinin uzatılması gereken dostlarımız var; sokak hayvanları. Bizler, Genclik Kolları uyelerimiz ile birlikte ne yapabiliriz diye uzun uzun duşunduk ve boyle bir projeyi hayata gecirmeye karar verdik. Hedefimiz, ilcemizin sokaklarında yaşamlarını surduren hayvan dostlarımıza ulaşıp onların beslenme ihtiyaclarını karşılamak. Şuan ilcemizin bazı mahallerinde sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaclarını karşılamaları icin bu mama kabı projesini hayata geciriyoruz. Projenin kapsamı şuan icin sınırlı. Fakat ilerleyen donemlerde inşallah halkımızın da desteği ile projemizin kapsamını genişleterek bu mama kaplarını ilcemizin tum mahalle ve sokaklarına kurarak daha cok sokak hayvanının beslenme ihtiyacını karşılamayı hedefliyoruz. Ben bu amac icin cıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmadığı icin başta İlce Başkanımız Sayın Saffet Bozkurt'a ve teşkilat uyelerimize cok teşekkur ediyorum. Ayrıca 'Kaplar bizden, sevgi hepimizden' sloganımızla da halkımızın desteğini beklediğimizi belirtmek istiyorum." - ZONGULDAK