Yıllar boyunca yanımda olduğun icin iyi ki doğdun kardeşim.
Doğacak her yeni gunu sana armağan ediyorum. Doğum gunun kutlu olsun…
Sağlık başarı, mutluluk seninle olsun. Doğum gunun kutlu olsun.
Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım. Allah hep gonlune gore versin mutlu yıllar.
Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim; iyi ki doğmuşsun canım arkadaşım.
Hayal edebildiğim en buyuk hazinem kardeşim olarak yaşıyor. Doğum gunun kutlu olsun.
Yeni yaşını kutlar, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun.
Kardeşlik son bulmayan arkadaşlıktan doğar. Bugun hep gulumse mutluluğun kadar. İyi ki doğdun.
Sen; en guzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin. İyi ki doğdun, iyi ki seni tanımışım!
Kalbin hangi guzel şey icin carpıyorsa her doğan guneş sana onu getirsin. Doğum gunun kutlu olsun dostum!
Gelemedik ama unutmadık da; doğum gunun kutlu olsun, tum guzellikler seni bulsun! Nice yıllara.
Ne dersin; bugunu en guzel gunlerin başlangıcı yapalım ve bugun en kotu gunun olsun! Doğum gunun kutlu olsun.
Yeni yaşın dilediğin tum guzellikleri, beklemediğin surprizlerle getirsin. Mutlu yıllar canım arkadaşım.
Sağlıktan ote guzelliğin olmadığı şu dunyada sana yaşamların en sıhhatlisini diliyorum. Doğum gunun kutlu olsun.
Gercek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kotusudur. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara.
Ama coşkun, ama yorgun, bir yıl daha geciyor yaşamından. Olsun. Sevgilerin en guzeli ile yoğrul, doğum gunun kutlu olsun.
Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.
Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak gunlerin en guzelleri. Doğum gunun kutlu olsun!
Yeni yaşında da, hep olduğun gibi, sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Her şey gonlunce olsun doğum gunun kutlu olsun.
Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce opucuk ve sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Doğum gunun kutlu olsun!
Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar coğaldıkca yaşamın daha cok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun.
Tum yaşadıklarımız ve yeri doldurulamaz hatıralar icin teşekkurler. Sana doğum gununde bir suru dilek gonderiyorum canım kardeşim.
Bugun geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken, geleceğin sana mutluluklar getirmesini diliyorum.
Tum hayallerinin gercekleştiği ve hayatının her doneminde mutlu ve sağlıklı olduğun bir omur diliyorum. Doğum gunun kutlu olsun.
Hayatının geri kalanı yureğinin guzelliği gibi sevgi dolu gecsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum gunun kutlu olsun!
Her yeni yaşında mutluluğa ucarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tum dilekleri vermesini diliyorum. Doğum gunun kutlu olsun.
Bugun seni duşunen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Tum dileklerinin gercekleşmesi dileğimle. Nice yıllara.
Hatırlar mısın doğduğun gunu. Sen ağlarken herkes guluyordu. Oyle bir omur yaşa ki olduğunde herkes ağlasın, sen mutlulukla gulumse. İyi ki doğdun.
Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice doğum gununu beraber gecirmek dileğiyle…
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım.
Acı ve huzun yıldızlar kadar uzak, mutluluk goz bebeğin kadar yakın, umutların gercek, mutlulukların sonsuz, doğum gunun kutlu olsun…
Gecmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve guldurebilmen dileğiyle. Doğum gununu tum ictenlikle kutlarım.
Şefkatli bir kardeşe hayatımda yer verdiğin icin Allah’a şukrediyorum. Doğum gunun kutlu olsun. Hayatta her şeyin en iyisi senin olsun.
Her doğan guneşte umutlanacağın yeni bir gun ve batan guneşte mutluluğuna mutluluk katacak yeni bir gece olacak yeni bir yaş diliyorum. İyi ki doğmuşsun.
Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha cok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum gunun kutlu olsun.
Keşke kuru bir mesajla değil de, yanı başında gozlerinin icine bakıp kutlayabilseydim. Kocaman, sanki hic bırakmayacakmış gibi sarılabilseydim sana…
Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek icin. Doğum gunun kutlu olsun!
Koca bir colde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en guzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik olum kadar acı, sen nefes kadar onemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun bir tanem.
Hayat; yaşamayı, mutluluk; gulumsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen icin vardır. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım.
Guller, laleler, butun cicekler solar. Celik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gununu kutlarım canım arkadaşım.
Suslu sozler soyleyemem, gostermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum gunun kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.
Geleceğini oluşturacak her yeni gunun bir onceki gunden daha guzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.
Seni tanıdığım ilk gun dun gibi aklımda. O gunden bu yana hayatıma kattıkların icin sana kocaman teşekkur ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum gunun kutlu olsun.
Dileğim bugun dilediğin tum dileklerin gercek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara.
O masum yuzunde acı ve huzun hic olmasın, gozlerinde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın, arkadaş eli elini hic bırakmasın. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım…
Bugun belki de cok kişiden doğum gunu mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı cunku tumuyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın.
Acıların bir kum tanesi kadar kucuk, mutlulukların nisan yağmuru kadar bol olsun. Hayatta bir kere ağlarsan o da mutluluktan olsun arkadaşım. Nice mutlu yıllara seni cok seviyorum.
Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken gormez. Gercek arkadaşın omuzları, sizin gozyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum gunun kutlu olsun canım arkadaşım.
Gonuller birdir dunyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dunya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum gunun kutlu olsun.
Arkadaşlık ağlamaksa, yureğindeki acıyı paylaşmaksa, uzulduğunde sıcacık bir kucaksa dunya durana dek arkadaşımsın. Doğum gununu en icten dileklerimle kutlarım.
Gulmek gulenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gozlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum gunun kutlu olsun Arkadaşım.
Bazen insanlar guzeldir. Sadece gorunuşleriyle değil. Sadece soyledikleriyle değil. Olduklarıyla. Varlığın hayatıma anlam katıyor. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.
“Dost duğunde halaya, olumde tabuta omuz verendir” derler. Sen benim icin candan bir dostsun ve hep oyle kalacaksın. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun doğum gunun kutlu olsun arkadaşım.
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en guzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yuzun hep guler, neşeni hic yitirmezsin. Mutlu yaşlar.
Hep zamana yenik duştuk, esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yureğimize kazıdığımız dostlarımızı hicbir zaman unutmadık. Guzel arkadaşım doğum gunun kutlu olsun.
Bugun hep gulumse ve her zaman gulumsemek icin bir neden bul kendine. Evet, belki yıllar katmaz hayatına ama, muhakkak “hayat katar” yıllarına. Doğum gunun kutlu olsun.
Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde, kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba, arkadaşım. Doğum gunun kutlu olsun.
Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parcalanmış gonul hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla guleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.