İSTANBUL (İHA) – ABD'li sanatcı Ariana Grande'nin dikkatini ceken Kuafor Orkun Baykut'a tebrik telefonları yağıyor.
ABD'li soz yazarı, oyuncu Ariana Grande'nin dikkatini ceken Kuafor Orkun Baykut'a tebrik telefonları yağıyor.
Unlu sanatcıdan gelen teklifin ardından yaşadıklarını anlatan Baykut, "Bir ara uykularım bile bolundu. Mesai saatleri dışında gelen telefonlar ve sosyal medyadan gelen mesajlarla bile randevu almak isteyenler oldu. Elbette ilgi gormek ve başarılı işler yapıyor olmanın neticelerini gormek mutluluk verici. Bir cok dunya starı Turkleri tercih etmeye başladı. 'Avrupa'da insan mı kalmadı?' diyenler de oldu. Elbette herkese saygım sonsuz. Turk insanı calışkan ve zekidir. Dunya starları tarafından Gerek Moda dunyasından gerek Tasarım sanatcılarından tercih edilen arkadaşlarımız da oldu. Takdir etmek ve tebrik etmek gerek. Başarı verilen en guzel cevaptır diye duşunuyorum. Aslında daha once de birkac teklif almıştım lakin hicbiri bu kadar yankı bulmamıştı. İşimi severek yapıyorum. Turk olmaktan gurur duyuyorum ve her zaman da gurur duyacağım" dedi. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı