- Korona virus tedbirli intihar girişimi: "Yeğenime carpan tır surucusunu bulun"
Manisa'da intihar etmek isteyen vatandaşın maskesini cıkarmaması dikkat cekti
İntihar etmek isteyen vatandaştan ilginc istek: "Yeğenime carpan tır surucusunu bulun"
MANİSA - Manisa'da yeğenine carpan tır surucusunun bulunması icin intihar girişiminde bulunan bir vatandaş, korona virus tedbirlerini de ihmal etmedi. İnşaatın 4. katına cıkarak aşağıya atlayacağını belirten Mehmet C.'nin intihar girişimi sırasında maskesini cıkarmaması da dikkat cekti.
Olay Manisa'nın Yunusemre ilcesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, yeğenine tır carptığını ve iki bacağının kesildiği icin Manisa Celal Bayar Universitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde yattığını iddia eden Mehmet C., bir inşaatın 4. katına cıkarak intihar girişiminde bulundu. Durumun haber verilmesi uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ote yandan olay yerine gelen Manisa Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Daire Mudurluğu ekipleri de inşaatın altına hava yatağı yerleştirdi. İlk olarak polis ekiplerinin ikna etmeye calıştığı Mehmet C., ekiplerin ikna cabalarına karşılık vermedi. Bunun uzerine polis ekipleri Manisa Aile Calışma ve Sosyal Hizmetler İl Mudurluğunden destek istedi. Olay yerine gelen Aile Calışma ve Sosyal Hizmetler İl Muduru Mustafa Feridun Gulgec ile il mudurluğune bağlı psikolog, Mehmet C.'yi vazgecirmek icin uzun sure konuştu. Yaklaşık 1,5 saatlik surenin sonunda ikna olan Mehmet C., polis ekipleri eşliğinde aşağı indirildi. Ekipler Mehmet C.'yi sağlık kontrolleri icin hastaneye goturdu.
Maskesini cıkarmadı
Ote yandan Mehmet C.'nin intihar girişimi sırasında maskesini cıkarmaması da dikkat cekti.
Dikkat cekmek icin intihara kalkıştığını belirten Mehmet C., "Benim beş evladım var. En buyuğu de engelli. Devletten herhangi bir maddi anlamda bir talebim yok. Benim yeğenime tır carptı. Tır şoforunde nasıl bir vicdan varda, yeğenimi orada bırakıp gitti. Sesimi duyurmak icin cıktım. O vicdansızın bulunmasını istiyorum" dedi.