Pop, Dans pop, Turk sanat muziği, Alaturka tarzında seslendirdiği şarkılarla bilinen Metin Şenturk koronavirus mu oldu? Metin Şenturk kimdir? Metin Şenturk şarkıları!
[h=3]METİN ŞENTURK KORONA MI OLDU?[/h]Şenturk, "Sevgili dostlar Covid-19 testim pozitif cıktı, tedavi surecim başladı. Sağlık durumun şu an iyi ve endişe edilecek bir durum yok. Bu haberi benden duyun istedim. Onlemlere dikkat edin, hepinizi seviyorum. Zaten pozitif adamdım testimin negatif cıkmasını bekleyemezdik. Zaman zaman bilgilendireceğim" ifadelerine yer verdi.

[h=3]METİN ŞENTURK KİMDİR?[/h]Metin Şenturk, 16 Mayıs 1966; Fatih, İstanbul doğumlu Turk şarkıcı. Dunya Engelliler Vakfının başkanlığını yapmaktadır. Metin Şenturk, 16 Mayıs 1966 tarihinde Fatih, İstanbul'da doğmuştur. Uc yaşındayken gecirdiği ev kazası sonucunda gozlerini kaybetmiştir. Oğrenim hayatına İstinye'de bulunan, gorme engelliler icin eğitim veren okulda başlamıştır. Lise doneminde Buyukcekmece Lisesi'nde gozleri tamamen goren oğrenciler ile birlikte okumuş ve İTU Turk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na girmiştir. 1987-1988 yılında konservatuvarı bitirmiştir. Metin Şenturk 2 Nisan 2010'da dunyanın en hızlı gorme engelli surucusu olmayı başarmıştır. Ralli surucusu olan Volkan Işık'ın radyo yardımıyla GAP Havaalanı'nda Ferrari F430 surmuştur. Metin Şenturk 303.62 km/h hıza ulaşmayı başarmıştır. Daha onceki resmi rekor İngiliz Mike Newman'a aittir. (284 km/h)